Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el hogy ne...

Hogyan érjem el hogy ne kelljen járnom matek korrepetalasra?

Figyelt kérdés
Anyukám felhivott egy matektanart hogy koregetpetaljon de nekem nem szimpatikus olcso meg minden de nem segit hogy jobb legyek matekbol es nincs is kedvem jarni igyis amikor hazaerek mas tantargybol is kell tanulnom eleg sokat es ha meg nem megyek matektanarhoz akkor nagyon ideges lesz, mit tegyek hogy anyumat ravegyem hogy ne kelljen jatnom? Tudom hogy jotttesz de szerintem annak a tanarnak sem vagyok szimpatikus. a valaszaitokat nagyon negkoszonne.(normalisakat pls)😘😘
2015. márc. 24. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj mindig házit, készülj rendesen a matek órákra, és írd meg a dolgozataid legalább négyesre. Ez majd bizonyítja anyudnak, hogy egyedül is boldogulsz.
2015. márc. 24. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Mond el neki ezt, amit ide leírtál. Ha normálisan áll a dolgokhoz, keres egy másik tanárt, mert a mostaninál nem érted meg, jobban nem megy miatta a matek.

Ha senkihez nem szeretnél járni korepre, akkor szerezz jó jegyeket. Ha az megy magadtól, akkor oké a dolog, ha nem akkor még is csak kell az a matek korrepetálás.

2015. márc. 24. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!