Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha kitöltök egy papírt hogy...

Ha kitöltök egy papírt hogy ne kelljen matek órákra járjak akkor matek faktra sem kell majd bejárjak?

Figyelt kérdés
Tudom most jön az hogy akkor miért vettem fel a matek faktot. De én tényleg szeretem a matekot és tanulás nélkül mindig ötös vagyok ezért is vettem fel. Közepesre valahogy megcsinálom a dogakat de nagyon sokat kell tanuljak ami amúgy nem baj de így nem jut idő a többi fontos tantárgyra és évvégén nem lenne jó egy matek hármas mert ez már számít. Viszont csak a faktot leadni sem tudom mert már leadtam egyszer egy faktot és többször nem lehet.
2015. jan. 1. 08:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Matek órára csak akkor nem kell járnod, ha:

- diszkalkuliás vagy, de ez kilőve

- előrehozott érettségit teszel

2015. jan. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!