Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyát hogy...

Hogyan vegyem rá anyát hogy ne kelljen járnom?

Figyelt kérdés

magántanárhoz járok de már nagyon unom

főlleg azt hogy nem csinálunk ott semmit,a jegyeim nem javulnak anya csak feleslegesen fizeti a pénzt de nem érti meg hogy nem ér semmit akkor meg minek járjak? bár mondtam neki hogy nem az én gondom hogy rá pazarol rengeteg pénzt.Apa megengedné hogy ne járjak de anya meg nem.. valami otletet tudnátok irni hogy hogyan beszéljem le rolla?

2015. febr. 4. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Értelmes gyerek módjára megmondod neki, hogy nem jó a tanár, nem tudtok együtt dolgozni, a jegyeid se javulnak és nem érzed jól ott magad, szeretnéd abbahagyni.
2015. febr. 4. 13:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Már probáltam,de azt mondja járnom kell
2015. febr. 4. 13:37
 3/11 A kérdező kommentje:

megrpmegprobáltam ugyan ezt a szoveg elmondani amit irtál,azt mondta az én hibám hogy nem figyelek ne is nyekeregjek járnom kell

de ha nincsenek ott akkor honnan a jo égből tudják hogy mitcsinálunk?meg hogy figyelek e vagy nem,nem tudok mire figyelni ha csak feladatokat csinálunk

2015. febr. 4. 13:41
 4/11 A kérdező kommentje:

megprobáltam* bocsi a helyesírásért

meg még annyi hogy amikor beérek már nem érzem magam jol,ideges leszek stb.

2015. febr. 4. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg esetleg akkor, hogy keresstek új tanárt, így ő se mondhatja, hogy nem jársz.
2015. febr. 4. 14:12
 6/11 A kérdező kommentje:
már azt is probáltam de azért koszi!
2015. febr. 4. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor marad az, hogy nem mész el, odarángatni úgysem fog. Ha mégis, akkor passz, nem valami értelmes, ha nem fogja föl, hogy nem érzed jól ott magad és még a hasznodra sem válik.
2015. febr. 4. 16:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet félrelép azzal a magántanárral és ezért kell mindenképpen hozzá járnod :D
2015. febr. 4. 18:53
 9/11 A kérdező kommentje:

még mindig járnomkell,mondtam neki hogy nem fogok elmenni ezen a héten leszarom őt meg mindenkit

uj időpontba kell mennem de nem szoltam neki rolla. lehet belőle nagyobb baj?

2015. febr. 11. 14:07
 10/11 A kérdező kommentje:

most beszéltem anyával,megkérdezte miért nem érzem jol magam stb.. mondtam nem szeretnék járni,és nem jo ott.

azt mondta kell járnom mert nincs másik tanár,de neki miért olyan nagy kár ha egyhéten nem megyek? Azt mondta csak azért nem akarok menni mert nem tudom az anyagot.

de tudom,itthon elmondtam anyának az osszes szabályt a konyvbol de ott nem tudom meg semmit az idegességtől minden kiszáll a fejemből,már eskuszom szét megyek idegileg. ez olyan nagy kérés lenne?

2015. febr. 11. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!