Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elintézni, hogy ne...

Hogy lehet elintézni, hogy ne kelljen bejárnom informatika órára?

Figyelt kérdés
Szóval jó vagyok belőle, 2 órám van belőle per hét de elképesztően unalmas :D Általános suli nem tudom itt hogy működik... osztályozóvizsga talán?? nem tudom, ha valaki letudja nekem írni az egésznek a menetét és hogy kivel mit kell lebeszélnem azt nagyon megköszönném :D

2014. szept. 22. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Hackeled a tanár gépét, beirod a táblázatába hogy mindegyiken jelen voltál és nem kell bejárnod.
2014. szept. 22. 16:18
 2/6 A kérdező kommentje:
khmm, 10-en vagyunk egy infón, és napló van még mindig ebben a szar suliba
2014. szept. 22. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Általánosban sehogy.
2014. szept. 22. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire unod, kérd meg a tanárt, hogy adjon valami pluszfeladatot. Lehet, hogy jövőhéten már nem csak azt fogjátok tanulni, hogy hogyan kell megkülönböztetni az egeret a monitortól.
2014. szept. 22. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:

"napló van még mindig ebben a szar suliba"

Nem tudom szerintem tiszta jó dolog.

Ha középiskolás lennél akkor azt mondanám, hogy osztályozó vizsga, de nem tudom általánosban van-e rá lehetőség.

Kérd meg a tanárod, hogy adjon neked nehezebb feladatokat.

2014. szept. 22. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
áh arra semmi esély :D 3. éve ugyanazt tanuljuk
2014. szept. 22. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!