Sz.Fruzsina kérdése:
Milyen iskola kell a stewardess-nek? (Bővebb információ lent)
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.osztályos úgy néz ki,hogy a sipkai-ba szakiskolába,Eladónak,Zay-ba,egészség ügyre felvesznek ezeken gondolkozom,hogy melyikre menjek a sipkai az 3 év,a zay pedig 4 és a sipkay nem ad éretségit ezért,ha a sipkay-ba megyek a 3 éven felül még+2rv éretségi,de én stewardess szeretnék lenni? Mit tegyek,ha ezt az iskolát elvégzem utánna lehetek még stewardess?2015. márc. 13. 21:02
1/4 anonim válasza:
Nyelvekkel hogy állsz? Elsősorban az határozza meg, hogy lesz-e egyáltalán esélyed.
2/4 anonim válasza:
Nem kell aggódni, nem középiskolában képzik őket, menj ahova akarsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Angolt 2.-os kormom óta tanulok kezdő szinten,és a közép iskola után hová kell mennem tanulni? (Előre is köszönöm a válaszokat.)
2015. márc. 14. 08:15
4/4 anonim válasza:
Szerintem elobb magyarul tanulj meg mert ez a szoveg rohadt ertelmetlen. Utana angolul felsofokon es egy masik nyelven is. Olyan helyre menj ami ad erettsegit pl egy atlag gimi es aztan egy fosulira ahol stewardessnek tanulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!