Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy átlagember...

Szerintetek egy átlagember mit tud matematikából? Te mennyit tudsz?

Figyelt kérdés

kérlek a korodat tüntesd fel ,de a körülötted lévőket is megkérdezheted. hatványozás, sin-cos, geometria, stb

köszönöm

2010. febr. 12. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
20 éves vagyok,és tudok mindent amit egy gimnázium 4 éve alatt tanitanak :D Nagyjábol ennyi!
2010. febr. 12. 18:35
 2/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Mi az hogy átlagember? Aki matekos, reálos, az nem felejt sokat, aki humán beállítottságú az alig tudta bemagolni és másnapra elfelejtette. Ez "természetes".

A jambikus verselésről is kérdeznél valamit és a szatmári békéről.

2010. febr. 12. 18:52
 3/19 anonim ***** válasza:

Én például tudom matematikából azt, hoyg a kérdésed rosszul van feltéve, mert az átlagember fogalmát nem határoztad meg.

Én mint átlagember tudok mindent, amit a középiskolában tudni kellett, bármikor leérettségiznék ötösre, és nagyon sok mindent tudok az egyetemi anyagból. Még csak 43 éves vagyok.

2010. febr. 12. 18:58
 4/19 A kérdező kommentje:

Átlagos nyilván az, aki nem tanult matematikát és lehetőleg nem is ilyen szférában dolgozik az emberek nagyon-nagy többsége. A kérdés olyan környezetben merült fel, hogy, ha szeretnénk készíteni egy műsort, matematikával kapcsolatban, akkor mi az, ami a legtöbb embert érdekli, ergo mennyit tud a legtöbb ember matematikából.

köszi a válaszokat

2010. febr. 12. 18:59
 5/19 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, matekot tanultál az egyetemen vagy ilyen területen dolgozol?
2010. febr. 12. 19:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 3. Matematikát tanultam az egyetemen, most pedig gimnáziumi matematikatanár vagyok, és teljesen átlagember. Két fülem, két vesém, két herém van, és büdöset szellentek, mint a többiek.
2010. febr. 12. 19:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
30 éves alkalmazott matematikus vagyok, 6 év spec. mat. tagozat és 5 év egyetem után leírhatnám, hogy mit tudok, DE semmi értelme, mert 1. fingod sem lenne róla, ha a hatványozásnál tartasz, 2. nem akarok egy regényt írni.
2010. febr. 12. 19:07
 8/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hogy az átlagember mit tud? Legtöbbször két törtet sem tud összeadni, és 12 év matek után az érettségin egy lineáris egyenletet sem tud megoldani.
2010. febr. 12. 19:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy a kérdés nem jól van feltéve, bár most már közelítettél hozzá, mert átlagember nincs. Esetleg meg lehetne határozni valamely embereknek az átlagos tudását. Vannak emberek, akik pl. olyan keveset tudnak matematikából, hogy még a nyolc általánost sem képesek elvégezni, őket hogy veszed egy kalap alá egy zenésszel, aki mindig ötös volt matekból, csak éppen a zenei pályát választotta, mert azt szereti jobban?
2010. febr. 12. 19:10
 10/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

"...mi az, ami a legtöbb embert érdekli, ergo mennyit tud a legtöbb ember matematikából. ..."

Arra megy ki az egész, hogy kár tanítani a matekot, ugye?

Még mindig túl okosak vagyunk? Tanuljuk meg befogni a szánkat, és plázázás után nézzük a sorozatokat?

Csak megjegyzem, hogy matek nélkül nem lenne internet sem.

2010. febr. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!