Szerintetek egy átlagember mit tud matematikából? Te mennyit tudsz?
kérlek a korodat tüntesd fel ,de a körülötted lévőket is megkérdezheted. hatványozás, sin-cos, geometria, stb
köszönöm
Mi az hogy átlagember? Aki matekos, reálos, az nem felejt sokat, aki humán beállítottságú az alig tudta bemagolni és másnapra elfelejtette. Ez "természetes".
A jambikus verselésről is kérdeznél valamit és a szatmári békéről.
Én például tudom matematikából azt, hoyg a kérdésed rosszul van feltéve, mert az átlagember fogalmát nem határoztad meg.
Én mint átlagember tudok mindent, amit a középiskolában tudni kellett, bármikor leérettségiznék ötösre, és nagyon sok mindent tudok az egyetemi anyagból. Még csak 43 éves vagyok.
Átlagos nyilván az, aki nem tanult matematikát és lehetőleg nem is ilyen szférában dolgozik az emberek nagyon-nagy többsége. A kérdés olyan környezetben merült fel, hogy, ha szeretnénk készíteni egy műsort, matematikával kapcsolatban, akkor mi az, ami a legtöbb embert érdekli, ergo mennyit tud a legtöbb ember matematikából.
köszi a válaszokat
"...mi az, ami a legtöbb embert érdekli, ergo mennyit tud a legtöbb ember matematikából. ..."
Arra megy ki az egész, hogy kár tanítani a matekot, ugye?
Még mindig túl okosak vagyunk? Tanuljuk meg befogni a szánkat, és plázázás után nézzük a sorozatokat?
Csak megjegyzem, hogy matek nélkül nem lenne internet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!