A munkáltató mennyire "szereti" ha az alkalmazott továbbtanul egyetemen levelezőn? Mennyi az esély így elhelyezkedni? Mennyire megoldható ez?
Inkább csináld távoktatásban.
Alapvetően az a gond ezzel, hogy a munkáltató első két kérdése, hogy mennyi idő amit nem leszel bent a munkahelyeden emiatt (levelezőn előfordul), valamint mennyiben csökkenti a munkára fordítható energiádat.
Munkáltatója váltogatja, de a fent leírtak miatt fenntartásokkal vannak. A távoktatás azért jobb, mert nulla kiesés a munkából. Azzal meg lehet győzni. Én BSc-n váltottam nappaliról távoktatásra és így vettek fel diplomás munkakörbe diploma nélkül. őszi félévben fogok diplomázni (egy éve csinálom így) és akarok menni MSc-re én is. Majd a jövő héten lesz évértékelés és akkor akarok egyeztetni a főnökömmel. De nekem ez a módszer eddig nagyon bevált.
Vannak olyan igényes munkáltatók akik kifejezetten támogatják és örülnek neki és vannak olyanok akik nem fogják szeretni.
Erre a kérdésre nem lehet általánosságban válaszolni.
A levelezős MSc-k általában úgy vannak kialakítva, hogy lehessen őket munka mellett végezni. Gyakori, hogy szombatra teszik a konzultációs és vizsga napokat, és általában keveset kell bejárni, viszont cserében sokkal többet kell otthon saját erőből megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!