Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg borzalmas procedúra...

Tényleg borzalmas procedúra egy egyetemi átjelentkezés?

Figyelt kérdés
1. év végén szeretnék átjelentkezni egy másik egyetemre. Ez tényleg rengeteg papírmunkával,oda-vissza és rohangászással procedúrával jár?
2015. jan. 24. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemen ennél egyszerűbb dolgok is komoly bürokráciai akadályt jelenthetnek, de felnőtt ember vagy, ne ez legyen már a szempont, ha a váltás beleillik a hosszú távú elképzeléseidbe. Az adóbevallás rosszabb lesz, és azt is meg kell csinálni.
2015. jan. 24. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Írsz egy kérelmet a dékán helyettesnek, to-n leadod. Majd visszamész 1-2 hét múlva az indexedért (vagy valami papír, amin rajta vannak a teljesített tárgyak). Aztán az új egyetemen beszélsz a to-ssal, hogy hogyan lehet intézni a tárgyelfogadást.
2015. jan. 24. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk csak egy kérvényt kellett beadni a TO-n (mondjuk én csak szakot változtattam, nem egyetemet). Utána következő félévben el tudtam fogadtatni a tárgyaimat, ez újabb kérvény. Elsőre tényleg úgy tűnik, mintha nagy procedúra lenne, pedig nem az. Viszont sok időbe telik. Mindegy hányszor mész be megkérdezni hogy áll a dolog, van egy átfutási ideje, előbb nem fognak (tudni) semmit mondani. Úgyhogy emiatt nagyon izgultam végig, de maga a papírmunka nem olyan vészes.
2015. jan. 24. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam hogy ha az akkor nem csinalom..

Kivancsi vagyok mire szamithatok.

2015. jan. 24. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Valahol egyszerű, máshol szinte lehetetlen.
2015. jan. 24. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Abszolutóriummal is át lehet menni másik jogi egyetemre?
2015. jan. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!