A barátnőmmel mindketten kitűnő tanulók vagyunk, be a barátnőm egyszer mondta, hogy ő akkor is versenyzik(nem ezt a szót használta), persze azt nem mondta, hogy velem, de mást megnevezett, de gondolom akkor velem is.Neki 3 négyessel kevesebb lett a félévben(összesen), de én énekelek, hangszeren játszom,szavaló versenyeket nyerek, sok versenyen indulok, mat.-fiz.versenyekre járok, sokat olvasok..., így szerintem én -ez egy hülye kifejezés-, de én többet érek.Ő pedig teljesen hülye.Mindenben versenyzik mindenkivel.Pl. hogy egy netes játékban jobb legyen egy másik barátnőnknél...Ráadásul kicsit csúnyácska is.
2010. jan. 29. 19:57
1/8 anonim válasza:
"én többet érek.Ő pedig teljesen hülye...Ráadásul kicsit csúnyácska is."
Mindig is ilyen kedves, ragaszkodó, őszinte barátnőre és igazi, segítő barátságra vágytam... Ne haragudj, de te tényleg a barátnődnek nevezed? te többet érsz, ő meg hülye és csúnya. De az a lényeg, hogy tényleg szeretitek egymást...:(
2010. jan. 29. 20:02
2/8 anonim válasza:
Miért baj, hogy szeret versenyezni? Én is szeretek. A baj csak azzal van, ha mindenkinek elmondja, hogy ő most nyert. Szerintem magának bizonyítson és ne másoknak. Viszont szerintem te eléggé lenézed a bnődet. Ilyeneket írni, hogy te többet érsz, meg hogy ő teljesen hülye, meg kicsit csúnyácska... Ez nem éppen a szeretet és a megbecsülés jele.
2010. jan. 29. 20:05
3/8 anonim válasza:
A versengés nem rossz dolog. Azért nem, mert fejlődést eredményez és amíg fejlődik, addig nincs gond. Az élet is erről szól, gimiben jobban kell teljesíteni, mint a többiek, hogy jobb átlagod, érettségid legyen, egyetemen jobb átlag kell, hogy több ösztöndíjat(vagy egyáltalán ösztöndíjat kapj), később minél több papír kell, hogy jó munkád legyen. Tehát folyamatos versengés lesz, most még kicsibe megy. És Te is versenyzel, mert elmondtad,hogy mennyivel lettél rosszabb és kerestél indokot is, tehát fontos neked, hogy magadnak megmagyarázhasd, hogy jobb vagy. Ha nem versenyeznél, akkor nem érdekelne az egész.
2010. jan. 29. 20:19
4/8 anonim válasza:
Ő csak bizonyítani akar, amiben semmi rossz nincs. Én is sokszor jobb akartam lenni egy-egy tantárgyból, mint egy adott osztálytársam, és ez jó is volt, mert volt, ami ösztönözzön.
Szerintem itt egyedül te versengesz, ez egyértelműen lejön a bevezetődből. Mellesleg nagyon csúnya dolog, amit csinálsz, egy igazi barát nem ír ilyeneket a barátnőjéről.
2010. jan. 29. 22:47
5/8 anonim válasza:
Mekkora egy beképzelt lehetsz, hogy mondhatsz ilyet a barátnődre, meg amúgy is akárkire? És ha mások szerint te vagy csúnyácska? Szerintem te vagy teljesen hülye és senkinél sem érsz többet. Ja, magasról lesz*rom, ha lepontozol... Szánalmas vagy.
2010. jan. 30. 01:43
6/8 anonim válasza:
szal versenyeztek?...Ő győzött.
Sztem te csak irigykedsz rá, mert mindenben sikerül neki felülmúlnia téged. sakko mivan ha te énekelsz meg hangszeren játszol meg minden?...te leszel ettől tehetségesebb nem Ő. Még azt is lemerem fogadni, hogy több barátja van neki, mint neked, csak te azzal vigasztalod magad, hogy Ő csúnyácska.
2010. jan. 30. 19:07
7/8 anonim válasza:
Ez nem versengés, hanem rosszindulatú irigység részedről..hülye, csúnya, te többet érsz... Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak mint te?
2010. jan. 30. 19:09
8/8 anonim válasza:
Az értelmes és fejlődést szolgáló versengés nem hülyeség, a tét nélküli értelmetlen rivalizálás viszont csak energiát von el.
Ilyenek:
-két kutya egymást marja, hogy melyik ugassa meg a járókelőt
-valaki mindenáron nagyobbat akar mondani a másiknál
-közlekedésben az autósok egymással amit tudnak művelni
-bizonyos ésszerűségi határok felett a márkás ruhák hajhászása
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!