Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hülyeség utolsó éven gimnázium...

Hülyeség utolsó éven gimnáziumban iskolát váltani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beilleszkedve, az osztálytársaim tesznek rám magasról, s már körülbelül 1 hete, hogy közeledik az iskola, stresszes vagyok, erős szívdobogásom van, fáj a fejem,szorongok, s lépten-nyomon siránkozom mindenkinek. Tényleg nagyon utálom. Csak az a baj, hogy milyen lenne már így átmenni? Megkérdeznék: na és miért jöttél? Mert kiközösítettek. Ez nem tök gáz? Meg félek, hogy ott sem sikerül beilleszkednem, s még esetleg rosszabb is lesz.Meg hogy utolsó év.. Szerintetek megéri?
2010. aug. 20. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért közösítettek ki?Nem mentél bele minden hülyeségbe?

Jól tetted!Akármilyen hihetetlennek tűnik!

Ne stresszel,igyál sok folyadékot,és feküdj le kicsit korábban!Vissza kell állnod arra a rendszerre!

És aztán ha 2-3 hónapon belül nem javulnak a dolgok(tehát kb. novemberig),akkor nyugodtan iratkozz át!

Nem hülyeség!Mondjuk lehet,hogy peched lesz,és kapsz még rosszabb osztályközösséget!

Ha meg jobbat kapsz,akkor örülhetsz!

Nincs mit veszteni,az érettségi mindenhol ugyanaz!(asszem..):P

Viszont gondold át,mert az már egy összeszokott osztályközösség lesz,amibe mész,ha átiratkozol!

2010. aug. 20. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazság szerint ez a 2. iskolám. Elköltöztünk Veszprémből, s nem tudtam beilleszkedni, igazából sehova sem hívtak, magasról tettek a személyemre, mintha ott se lettem volna. És év végén is. Az előző osztályomban nem volt ez, voltak barátaim.
2010. aug. 20. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járok én is... Bár én nem váltottam még iskolát, de engem is utálnak-én is utálom az osztályom...

Azon gondolkoztál, hogy magántanuló légy? Bemehetsz ettől még órára, de ha nep közben felb@sszák az agyad, nem kell várni, hazamehetsz, nem kell igazolnod, nincs dolgozat vagy felelés, csak féléves vizsgák

Én se vagyok vevő erre a bunkó stílusra, amit sokan átvettek, és rossz néven is veszem, amikor cikiznek, ezért kiközösített az osztály nagy része (szerencsére van kb 2 srác, akivel lehet beszélni, meg a 8 lány...)

Ne foglalkozz velük, ha őket az teszi boldoggá, hogy másokat piszkálnak, akkor legyen ez a legnagyobb örömük az életben :)

Egyébként te tudod, milyen lenne sulit váltani, próbálj olyan helyre, olyan osztályba menni, ha emellett maradsz, ahol van legalább egy ismerősöd :)

2010. aug. 20. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudnék olyan osztályba menni, ahol van ismerősöm, a legtöbben idősebbek nálam, akiket ismerek.
2010. aug. 20. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok én is. én elkezdem ezt a tanévet, de ha nagyon nem megy, akkor magántanuló leszek vagy nemtom, mert már nagyon elegem van mindenkiből..

másik iskolába nem érdemes menni, mert a fiatalok mindenhol ilyenek, és minden osztályban van egy (jobb ha -kettő, de ez ritka)ember aki küszködik ezzel.. még a legjobb iskolákban is, amiről nem beszélnek természetesen (tapasztalat)

2010. aug. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!