Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyit veszítek az értékéből,...

Mennyit veszítek az értékéből, ha. (tovább lent)?

Figyelt kérdés
Egy diploma tényleg csak akkor számít jó diplomának, ha egy több száz éves múltú iskolában végzem el (ld.: Corvinus, Elte, BME)? Mennyit számít az, hogy hol végzem el? Akkor is sokat veszít az értékéből, ha tényleg tanulással érem el egy nem ilyen nagy intézményben mint a felsoroltak, hanem sokkal fiatalabban, és nem csak úgy átcsússzanok a kettessel? Én tényleg azt tanulom, amit szeretnék, de én ebbe az iskolába akartam jelentkezni, nem jelentkeztem BCE, BME, ELTE-re.
2010. jan. 28. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Helló!

Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Mert ha igazán jó vagy abban amit tanulsz... nem csak jó hanem kiválló mert mondjuk egyben a hobbid is. :D Ilyen kb 1000 emberből 1. De jobb ha tudod a magyar oktatás, egy jóerővel összegyúrt szargalacsin. Nem tanítanak semmit ami a későbbiekben használható is lessz valamikor... De azt a hozzá-állást és akaratot sajátítod el inkább, ami majdani munkakörödben szükséges lessz... Hogy értsd: Láttam ott van a BME is a felsorolásban, magyarország eggyik legjobb Műszaki diplomáját adó intézmény. De nem azért a legjobb mert sok szép és okos dolgot tanítanak hanem mert NEHÉZ.. De ők is ugyan azt a 20 esetenként 40!!!! Évvel ezelötti dolgokat tanítják, ami a munka szempotjából egy használhatatlan semmi... Persze jöhet ide egy BME-s és verheti a mellét hogy mer én BMÉ-s vagyok... Én A ME-n vagyok Gépész.. Itt sem jobb a helyzet.. De itt inkább talpraesett emberek vannak mint buzgómócsingok... Csinálj bármit, tanulj bármit, De a szemléletet kell elsajátítani... A tudást amit szerény országunkban tanulsz, kidobhatot az ablakon..

2010. jan. 29. 00:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Járhatsz te a legelitebb helyre, ha béna vagy, nincs tapasztalatod, ráadásul a magyaron kívül más nyelvet nem beszélsz...
2010. jan. 30. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Manapság az számit ha jól tanulsz és kitünö vagy legalább jó az átlagod de manapság már ez sem nagyon az a fö hogy megvan a diplomád az meg a kutyát sem érdekli hol kaptad meg !
2010. jan. 30. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!