Mennyit veszítek az értékéből, ha. (tovább lent)?
Helló!
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Mert ha igazán jó vagy abban amit tanulsz... nem csak jó hanem kiválló mert mondjuk egyben a hobbid is. :D Ilyen kb 1000 emberből 1. De jobb ha tudod a magyar oktatás, egy jóerővel összegyúrt szargalacsin. Nem tanítanak semmit ami a későbbiekben használható is lessz valamikor... De azt a hozzá-állást és akaratot sajátítod el inkább, ami majdani munkakörödben szükséges lessz... Hogy értsd: Láttam ott van a BME is a felsorolásban, magyarország eggyik legjobb Műszaki diplomáját adó intézmény. De nem azért a legjobb mert sok szép és okos dolgot tanítanak hanem mert NEHÉZ.. De ők is ugyan azt a 20 esetenként 40!!!! Évvel ezelötti dolgokat tanítják, ami a munka szempotjából egy használhatatlan semmi... Persze jöhet ide egy BME-s és verheti a mellét hogy mer én BMÉ-s vagyok... Én A ME-n vagyok Gépész.. Itt sem jobb a helyzet.. De itt inkább talpraesett emberek vannak mint buzgómócsingok... Csinálj bármit, tanulj bármit, De a szemléletet kell elsajátítani... A tudást amit szerény országunkban tanulsz, kidobhatot az ablakon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!