Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eljátszani a...

Hogyan tudnám eljátszani a tanárnak, h engem érdekel a tananyag?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
találj ki kérdéseket(2-3-at) mintha nagyon értenéd&érdekelne
2010. jan. 27. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok

egyik bnőm rendszerint ezt csinálja fősulin..általában nem jár be az órákra,de ha bent van,akkor kitalál ilyen nagyon kacifántos kérdéseket(a tanár is csak pislog:)

a tanár válaszol neki és így megjegyzi az arcát:)

hiába nem jár be az órákra többnyire;)

2010. jan. 27. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:

17:16 vagyok

ez persze konkrétan egy óránál van,nem mindnél.meg tanárfüggő is a dolog.nem mindenki vevő erre.

az általam említett példa fősuliból van,de gimiben is működhet:)

2010. jan. 27. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Főiskola vagy középiskola? Miért akarod eljátszani, hogy érdekel a tantárgy?

(Ha válaszoltál, válaszolok én is)

2010. jan. 27. 17:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Középiskola...Nem érdekel szinte semmi,de mégis szeretném (eljátszani) hogy érdekel vmi... :D
2010. jan. 28. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem magadat csapod be ezzel, de te tudod.

Olyan nincs, hogy valakit semmi sem érdekel. Próbálj meg egy kicsit gondolkodni azon, mi az, ami egy kicsit is érdekel, s utánajárni dolgoknak. Hasznos lehet egy iskolai feladatmegoldós verseny, vagy TIT-levelezős.

Egyébként rosszul is elsülhet a dolog, mert lehet, hogy a tanár vérszemet kap és mindenféle érdekességgel téged fog zaklatni, hogy hallottál -e róla, nézz utána stb. és ha egyébként nem is érdekel, akkor abból nem profitálsz.

Keress egy érdekes tárgyat (történelem, számok világa, földrajz/utazás, rajz/képzőművészet, irodalom/könyvek olvasása stb) és merülj el benne.

2010. febr. 1. 17:55
 7/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim vannak. Nem is tudom hogy lehetne e problémának mondani de egyáltalán nem érdekelnek a középiskolai dolgok. És az a baj hogy a szüleim sem képesek megérteni hogy nem akarom elvégezni mert szeretnék hivatásos katona lenni.Sok minden érdekel de az hogy melyik költő kibe volt szerelmes az aztán nem.
2010. febr. 1. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A középiskolai tananyag az alapműveltség része. Ha nem akarsz nagy nagy hülyeségeket mondani társaságban, vagy legalább szeretnél hozzászólni a témához, igenis szükséged van rá.
2010. febr. 1. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:

18:43-as!

Ahhoz, hogy hivatásos katona lehess, szükséges a középiskola elvégzése (szerintem). S ha más nem is érdekel, akkor a testnevelés érdekeljen, mert oda jó erőnlét szükséges.

S így van, az alapműveltség része mindaz, amit tanulsz. Sőt, én most tapasztalom, hogy mennyire kevés az, amit ott tanulunk. (pl: én közgazdasági szakközépbe jártam és sokkal kevesebb kötelező olvasmányt olvastunk, mint kellett volna - persze így is volt évente 5-6, de voltak alapművek, amik kimaradtak, s azt most igyekszem pótolni)

2010. febr. 1. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát csak bámulod a tanárt h mit magyaráz meg hogy mutogat,aztán az óra utsó 10 percében megkérdezel vmit a padtársadtól meg beszélgetsz vele,ha nagyon unod a dumát..ennyi^^
2010. febr. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!