Hogyan tudnám eljátszani a tanárnak, h engem érdekel a tananyag?
1.vagyok
egyik bnőm rendszerint ezt csinálja fősulin..általában nem jár be az órákra,de ha bent van,akkor kitalál ilyen nagyon kacifántos kérdéseket(a tanár is csak pislog:)
a tanár válaszol neki és így megjegyzi az arcát:)
hiába nem jár be az órákra többnyire;)
17:16 vagyok
ez persze konkrétan egy óránál van,nem mindnél.meg tanárfüggő is a dolog.nem mindenki vevő erre.
az általam említett példa fősuliból van,de gimiben is működhet:)
Főiskola vagy középiskola? Miért akarod eljátszani, hogy érdekel a tantárgy?
(Ha válaszoltál, válaszolok én is)
Szerintem magadat csapod be ezzel, de te tudod.
Olyan nincs, hogy valakit semmi sem érdekel. Próbálj meg egy kicsit gondolkodni azon, mi az, ami egy kicsit is érdekel, s utánajárni dolgoknak. Hasznos lehet egy iskolai feladatmegoldós verseny, vagy TIT-levelezős.
Egyébként rosszul is elsülhet a dolog, mert lehet, hogy a tanár vérszemet kap és mindenféle érdekességgel téged fog zaklatni, hogy hallottál -e róla, nézz utána stb. és ha egyébként nem is érdekel, akkor abból nem profitálsz.
Keress egy érdekes tárgyat (történelem, számok világa, földrajz/utazás, rajz/képzőművészet, irodalom/könyvek olvasása stb) és merülj el benne.
18:43-as!
Ahhoz, hogy hivatásos katona lehess, szükséges a középiskola elvégzése (szerintem). S ha más nem is érdekel, akkor a testnevelés érdekeljen, mert oda jó erőnlét szükséges.
S így van, az alapműveltség része mindaz, amit tanulsz. Sőt, én most tapasztalom, hogy mennyire kevés az, amit ott tanulunk. (pl: én közgazdasági szakközépbe jártam és sokkal kevesebb kötelező olvasmányt olvastunk, mint kellett volna - persze így is volt évente 5-6, de voltak alapművek, amik kimaradtak, s azt most igyekszem pótolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!