Szerintetek minek tanuljak tovább? Kitől kérjek segítséget?
Hát,hogy is mondjam lehet kicsit agybajos vagyok,de engem igencsak sok terület érdekel! Vannak azonban kétségeim,ugyanis nagyon szegények vagyunk és a szüleim bejelentették,hogy 18 elmúltam tartsam el magam! Ebben az évben nem járok suliba,hanem dolgozok:
1. pénzügy-számvitel: szeretem a matekot bár nem vagyok egy matekzseni viszont 3 év alapkézés + mérlegképes könyvelővel leléphetnék lenne munkám és rendes fizetésem akkor viszont iszonyat sürgősen matekoznom kellene.
2.orvosi: igen sajnos 12 éves korom óta orvos akarok lenni,csak amikor ezt kitaláltam nem láttam többet csak azt,hogy embereken segítek és megbecsül a társadalom nem tudtam ugye,hogy 6 év + xév mire orvos lehetek, félek hogy nem bírnám és hogy kidobnak otthonról, annyira nem vagyok okos,hogy az orvosi mellett dolgozzak, aztán nem beszélve a 90ezres fizetéssel
gyógyszerészet: ez még egy jó kompromisszum lenne, igaz nehéz viszont 5 év után gyógyszerész leszek érdekel is,amit tanulok és fizetésem is lesz,ha ügyes vagyok viszont félek,hogy nem fájna-e a szivem az orvosi után?
ugyanez a fogorvosi, mert egyébként a neurológia,pszihiátria érdekel
akkor eszembejutott ,mint lehetőség az orvosi képalkotó,a biológia,mint szak esetleg népegészségügyi,élelmiszermérnök stb csak ha már ennyit tanulok félek attól,hogy az emberek lenéznek,hogy nem orvos vagyok
van még a pszichológia, ennél tudom hogy ehhez van a legnagyobb tehetségem,ez érdekel a legjobban ,de tudjuk mennyire túltelített,lenézett rosszul fizetett szakma nagyon jól tudom motiválni az embereket egyébként.
Az lenne a célom,hogy kutathassak,ne nézzenek le az emberek,jó fizetésem legyen és érdekeljen valamennyire a téma. Lehet elég durván önbizalomhiányos vagyok és kicsit megalomániás,de nem volt túl jó gyerekkorom és utálom a pénztelenséget és hogy senki sem értékel. Aki kibogozza a problémám annak előre is nagyon szépen köszönöm!
"félek attól,hogy az emberek lenéznek,hogy nem orvos vagyok "
ezen jot rohogtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!