16 éves fiú vagyok, és lassan el kell döntenem, hogy mit szeretnék tanulni! Ebben szeretnék segítséget kérni! Az általam kedvelt tantárgyak, Angol és Német nyelv, és a Földrajz. Szerintetek mit tanuljak?
Figyelt kérdés
Azt szeretném ha segítenétek nekem ezekhez kapcsolódó tanulmányi ágakat,szakokat!?2012. szept. 7. 19:52
1/1 anonim válasza:
Ebben mi nem dönthetünk helyetted. Ezekből kiindulva te is a Humán tantárgyakat részesíted előnyben, mint én. Épp ezért én most egy turisztikai középiskolában vagyok, ahol a nyelvtudásomat fejleszthetem, majd később pedig egy Jogtudományi karra szeretnék menni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!