Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Büfé szak? Mit jelent pontosan?

Büfé szak? Mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés

Mért írják egyes szakokhoz hogy: "ez büfészak? "

Azok olyan könnyen elvégezhetők,és semmit nem ér? csak azért van hogy legyen egy diplomád?

Mit értetek büfé szak alatt?

2010. jan. 26. 16:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Nincs matek, így könnyebb mint a többi.
2010. jan. 26. 16:39
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát valami olyasmi. Erre felé nálunk a pl. a művelődés szervező szakot mondják annak.
2010. jan. 26. 16:40
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Művelődés szervező tényleg az. Jópár BTK-s szak, kommunikáció, stb. Amire szükség sincs, könnyű, és nem jó semmire. Kb. ilyen legyen egy diplomám szak.
2010. jan. 26. 16:42
 4/19 anonim ***** válasza:
45%

az előttem szólóknak mondanám : próbáltatók már művelődésszervező szakot hogy ilyen bátran állítjátok hogy könnyű? :S

Az út amíg eljutsz oda nem épp egyszerű......

2010. jan. 26. 16:47
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
És te próbáltál már orvosit?
2010. jan. 26. 16:48
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk az ilyen jól hangzó,lightosabb szakokat nevezik,főleg, amelyek felkapottak és túljelentkezés van rá.Én nem nagyon láttam olyan szakot,amely nehéz(orvosi,mérnök,reál tárgyas szakok-fizika,kémia,biosz,matek) és akkora rá a túljelentkezés mint egy andragógiára,politológiára,menedzsmentre,amelyek tény,hogy jól hangzanak,de biztos,hogy könnyebben el is végezhetőek.
2010. jan. 26. 16:56
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nincs értelme azon vitatkozni, hogy melyik a büfészak és melyik nem. Nézőpont kérdése. Lehet, hogy nekem a menedzsment szak nem az, másnak meg igen. Kinek mi a nehéz.
2010. jan. 26. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
A felsőoktatásban lévők többsége megdolgozik a diplomájáért mind1 h hol végzett és mit. Mert vizsgázni kell így vagy úgy , meg szakdogát írni és védeni.
2010. jan. 26. 22:48
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Én is rosszul vagyok attól, ha valaki lebüfészakozik bármit is.

Ennyi erővel bármelyik szak lehet büfészak, amire csak azért jársz, hogy legyen diplomád. Ellenben én pl. soha nem neveznék egy művelődésszervező vagy bölcsész szakot sem büfészaknak (amik mostanában vezető büfészakok), ha az illető tényleg aziránt érdeklődik és ezért jár oda.

Könnyű más szakát lebüfészakozni, és talán attól, hogy ezt megteszik, azt hiszik az emberek, hogy az ő szakuk majd kiemelkedik a többi közül.

Röhejes. :)

2010. jan. 26. 23:30
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Azért az elsőn jót röhögtem:D Az a büfészak, ahol nincs matek?:DD

Ezek szerint az orvosi és a jog is büfészak?

Kemény:D:D

2010. jan. 27. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!