Milyen a büfé, ruhatáros szak? Tudtok ilyen szakot mondani?
Figyelt kérdés
egy leendő egyetemista ;)2011. szept. 7. 16:17
1/8 anonim válasza:
mint pölö: médiaszak, marketingszak, reklám és kommunikáció... szóval amivel jó eséllyel pályázhatod meg a fenti állásokat. A nesze semmi fogd meg jól.
2/8 anonim válasza:
a szabad bölcsész kimaradt ;)
meg a felsőfokú szakképzések nagy része ilyen pl ilyenolyan szakmenedzser
3/8 anonim válasza:
Ne felejtsük ki a műszaki menedzser vagy a gazdálkodási és menedzsment alap szakokat, vagy a közgazdasági elemző szakot mind arra jó, hogy az adott egyetem/főiskola a fejkóta után meggazdagodjon, de tudást nem adnak. Sajnos a bme is ebbe az irányba sodródik, főleg a gazdasági kar.
4/8 anonim válasza:
Röviden tömören BA képzések büfék. (BSC-k meg tudományos, matematikai alapon nyugvó értékes mérnöki tudást adnak)
5/8 anonim válasza:
Azért az nem mindegy, hogy egy adott szakin milyen szakirányt választ az ember... lehet egy úgynevezett büfészakon jó szakirányt tanulni, pl gazd-menedzsmenten logisztikát.
6/8 anonim válasza:
A közgazdasági elemzőt én nem nevezném büfészaknak. Az számvitellel együtt a legnehezebb szakok a gazdaságtudományi karokon. Az igaz, hogy Msc kell hozzá. Egyébként nem ezeken a szakokon tanulok, de ahogyan itt olvasgatok a mérnököknek nem szabad mindent elhinni. Ők valóban jól döntöttek, de hogy ezenkívül minden szak munkanélküli képző lenne, nem igaz. Ők ezzel a trollkodással kompenzálják azt, hogy a mérnökhallgatók fele sosem lesz mérnök, és aki mégis az éveket csúszhat.
Mondjuk a kommédia, szabad bölcsész szakoknak én sem látom értelmét. Max másoddiplomának, ha már egy versenyképes végzettség van a zsebedben.
7/8 anonim válasza:
az én szememben a nyelvszakok is azok. de a legnagyobbak a kommunikáció és a turizmus-vendéglátás.
8/8 anonim válasza:
Andragógia kimaradt, pedig képzelni se lehetne büfébb szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!