Mit tanuljak, ha valami nemzetközi érdekelne? PL ilyesmi h ENSZ, NATO, diplomácia. Nemzetközi tanulmányok egy büfé szak?
Figyelt kérdés
Milyen nyelvet tanuljak hozzá az angolon kívül?Nemzetközi tanulmányok szakról cska rosszat hallok,igaz ez?nemzetküzi igazgatási,nemzetközi gazdaság?
egy nemzetközi tanulmányok szakon szerzett diplomával külföldre érdemes menni?
2010. jan. 24. 21:49
1/2 anonim válasza:
Nem büfészak. Amiket felsoroltál nagyon is jók.
Eu, külföld, ezek baromi nagy hatással vannak és lesznek ránk...
2/2 anonim válasza:
Anélkül, hogy lebecsülném a többi iskolát, ilyen jellegű tanulmányokat folytatni csak és kizárólag az ELTE-n vagy a BCE-n szabad. Angol mellé szerintem minimum követelmény egy másik nyelv (spanyol vagy francia szerintem a legjobb) magas szintű ismerete, és ha még van egy harmadik nyelved is akkor biztos sikerül találnod valami jó kis munkát. Bár én ezt továbbra is elég bizonytalan területnek látom, de ha ez érdekel, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!