Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Amit nem tudtam letenni az...

Amit nem tudtam letenni az első félévben és felvenni a másodikban abból nem is mehetek vizsgára?

Figyelt kérdés
Ki lehet választani, hogy melyik félév, de engedni a rendszer, hogy jelentkezhessek vizsgára? Vagy mit kell tennem?
2010. jan. 23. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor felveszed a harmadik félévben, gondolom az a problémád, hogy a másodikban nem hirdették meg, nem?

Jártam már én is így...

2010. jan. 23. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
hát igen, keresztfélévre nem hirdetnek meg annyi tárgyat.
2010. jan. 23. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:
:(, azért köszi.
2010. jan. 23. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha úgy van , hogy 2009/10/2 közt nem szerepel az a tárgy, de a 2009/10/1 közt fel tudnám venni, de azt írja ki, hogy nincs kurzus jelentkezési időszak, és azért nem engedi akkor csak fel kell menni a rendszerfelelőshöz és engedélyeztetni. Ugye?

Mert a 2höz is ez volt kiírva, felmentem és megoldották. Akkor sem lenne lehetőség a vizsgára ebben a félévben az előző félévi tárgyól?

2010. jan. 24. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni a tantárgyi leírásokban a meghirdetés félévét. Ez alapján a tárgyak döntő többségét csak az egyik félévben - őszi vagy tavaszi - hirdetik meg.

Kétségbeesésre semmi ok, vedd föl a tantervben szereplő tavaszi tantárgyakat és az ősziek közül, amit enged.

A többit következő év őszi félévében tudod pótolni.

Sok egyetemen létezik olyan szabály, hogy egy tárgy harmadik felvétele után fizetősre sorolják át a hallgatót, de ez a tantárgy felvételre és teljesítésre vonatkozik, ha nem sikerül felvenni a kurzust, akkor azt bármely további félévben pótolhatod következmény nélkül (ha meghirdetik!).

2010. jan. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!