Ti hogy voltatok az osztalyotokkal?
Most letem kozepiskolas es mar oktober van de meg mindig utalom az osztalyom. Agyon rosszul erzem msagam kozottuk, minden nap sirok miattuk, sajnos a suliban is es igy nem tudok a tanulasra sem koncentralni. Mar kikeszit ez az egesz, hogy minden nap gyomorszoritassal kelek fel, hogy jaj ne mar megint a osztalymmal kell lennem. Ti sem szerettetek eloszor oket? Meg fogom egy ido utan szokni? Ha igen kb mikor? Mit tegyek hogy ne kapjon el a siras meg oran is? Lehet egyaltalan a mai torveny miatt sulit valtani?
Kerlek segitsetek, veletek is volt ilyesmi?
A valaszokat elore is koszi.
Igen, én is rosszul éreztem magam kilencedikben, nem szerettem az osztályt. Most tizedikes vagyok, már egész jól kijovok velük. Persze azért annyira nem, mint ők egymással, de az mindegy. Te miért nem szereted őket?
Persze, lehet sulit váltani, akár szakot is vagy osztályt az adott sulin belül. Én is majdnem átmentem másik osztályba, de végül úgy döntöttem, kibirom még ezt a három évet, az osztályon kívül úgyis vannak igaz barátaim, és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!