Mennyi az esélye annak hogy ha 1-2 tételt egyáltalán nem tudok töriből, akkor azt húzom ki? Ti voltatok már így?
Egy tételt nem vettünk egyáltalán, és ez volt az, ami még nagyon az atlaszban se volt benne.
Első körben mentem be, és sikerült kihúznom ezt a bizonyos tételt.
Szóval...sajnos van rá esély.
Én majdnem úgy voltam vele, sőt azt hittem, az
nincs is benne a tételsorban
Le is rontottam sajnos a jegyem, mert el voltam bizonytalanodva
80% az esélye, hogy azt húzod. Általában ilyenkor valahogy ezek jönnek be, nem szabad rágondolni, szerintem ez a legfontosabb. Osztálytársam magyarból+ töriből is az utolsó 1-2 tételt nem tudtam, mert már nem maradt arra ideje/energiája. Mondta, hogy rettentően jól tudja a többit, én is kérdeztem tőle ezt-azt hihetetlenül vágta. Én már bent voltam, behívták őt, hát persze, hogy azokat húzta ki, annyira sajnáltam. Póttételt is húzattak vele, azokat tudta, de így lerontott sajnos 1 jegyet.
Én nekem hatalmas szerencsém volt, arra gondoltam amit szeretnék, töriből 2 tételt tudtam, mert nem tudtam a tételsort, nagyon összejöttek a gondok, nem tudtam tanulni, úgy készültem, hogy októberben javító érettségi. Töriből kihúztam a legkönnyebb tételt+ minden benne volt az atlaszban, angolból könnyűt húztam, infóból azt húztam ki amit nekem kellett kidolgoznom tételt és előadnom:D biológiából olyan tételt húztam ki amit már áprilisban kihúztam a kis érettséginélXD. Magyarnál már nem volt ilyen szerencsém, az annyira nem ment.
Szóval hatalmas szerencse kell hozzá, és, mondogasd magadban melyiket szeretnéd. Amit elsőnek szeretnék kihúzni azt húzd, ne gondold meg magad! Minden tételhez tudj legalább 5-6 fontos eseményt ezt körülszínesíted, beszélsz és meg van a kettes.
Sok sikert, majd mesélj milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!