Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Vezetni tanulok és az oktató aki velem foglalkozik borzasztó türelmetlen. Hadar, alig lehet érteni hogy mit mond, de a probléma nem is ez lenne, hanem az hogy ordít rám ha valamit nem jól csinálok, káromkodik. Én rám így soha senki nem ordított, én így nem tudok odafigyelni ha ordít. Állandóan megfélemlít, csapkod, hirtelen fékez egyet es akkor ordít.Én már nem tudom mit csináljak, mert eljönni sem merek tőle. Én meg akarok tanulni vezetni, de ha ez az ember ennyire stresszel, így nem fog menni.

2014. szept. 3. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor szólj neki hogy ne üvöltözzön, vagy ordíts vissza neki, ha neked ordít valamit te ordítva válaszolj, de miért nem mert elmenni tőle, félsz hogy megkeres és megöl vagy mi? miért félsz tőle?
2014. szept. 3. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy ha mashoz megyek, akkor ő majd bosszúból a vizsgaztató rendőrnek megmondja hogy akármilyen kis hibát is követek el, ne engedjen át a vizsgán...mert hogy ez az ember mindenkit ismer, főleg a rendőröket.
2014. szept. 3. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi van, szóljon neki, te meg majd szépen fellebbezel hogy mi is volt, és ha szabálytalanul történt valami akkor kiderül, nem kell állandóan félni, mert hogy valaki ismer valami "fontos" embert
2014. szept. 3. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy mit tennék? Váltanék, de azonnal, én se tűrném el, hogy valaki ordítozzon, meg osztogasson folyton. Amúgy aki vizsgáztat, az nem rendőr és honnét tudod, hogy akit ő ismer, nála fogsz vizsgázni? Én a helyedben, ha lenne rá lehetőségem, még várost is váltanék, akkor 100%, hogy máshogy kerülsz vizsgán! De hagyd ott, ne tűrd el, hogy megalázzon (főleg ha lány/nő vagy)!!
2014. szept. 4. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem tudok váltani, anyagi okok miatt, de már nincs túl sok órám vele úgyhogy valahoogy kibírom.
2014. szept. 5. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A helyedben diktafonra venném az egészet megmutatnám az iskola vezetőjének,és panaszt tennék ellene.Tudom,hogy személyiségi jogok,meg egyéb hülyeséget sért,de csak megmutatnám a felvételt,nem adnám át senkinek,így bizonyíték se lesz,de az iskola gondolom kérdőre vonja majd.
2014. szept. 6. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!