Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Helytelen-e a pedagógus...

Helytelen-e a pedagógus részéről, ha megkérdezi a gyerekektől, szerintük miben kéne változtatnia a tanításban?

Figyelt kérdés

Mivel gondjaim vannak néhány gyerekkel,így megkérdeztem.Behivattak az irodába.

Gyomorgörccsel indulok dolgozni

#erőviszonyok az oktatásban
febr. 16. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom rossznak
febr. 16. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm...én sem gondoltam annak,de a vezetöség elmarasztalt.

Félve járok dolgozni,a gyerekek hamisak, a szülőket hagyjuk. Nyilván összetett dolog, de ezt is kiemelten hibának tartották. holnap "beszélgetésre" be vagyok remdelve

febr. 16. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
hol, mit tanítasz?
febr. 16. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.
febr. 16. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Alsó tagozat 4.osztály.Sima készségtárgyakat.Tesi tagozatosok,hatalmas egóval Ezeket a tárgyakat pár gyerek csak remdetlenkedésre használja.Kínomban kértem, mondják el, mit csináljak másképp, mi nem tetszik. Végig sírtam a hétvégét. Az iskolát nem nevezhetem meg.
febr. 16. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán célszerűbb lett volna úgy kérdezni, hogy ez és ez a mai feladat, hogyan gondolják megcsinálni. Valamit közösen is el lehet dönteni, de abba, hogy a tananyagon végig kell menni, nincs beleszólásuk, ez az, amit tudniuk kell. Az biztos, hogy nem egyszerű olyan gyerekekkel, akik nem tudnak tisztelni.
febr. 16. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek gyerekek, nem kis felnőttek. Fogalmuk sem lehet, egy ilyen kérdésre mit lehet válaszolni. Ezt viszont neked tanulni kellett a főiskolán. Nagyon ritka, egyedi csoportdinamikának kell működni ilyen 10 évesekkel dolgozva, hogy megoldási kísérleted ne kudarcba torkolljon. Ha úgy tűnik, hogy az elbeszélgetésen nem csak süketelnek, hanem mondanak valami értelmezhetőt is, fogadd meg
febr. 16. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!