Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen helyzetb...

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? A matektanár meg akar húzni félévkor, holott 2,1 re állok!

Figyelt kérdés
Szerinte 1,6ra, de tudom hogy ez nem lehet! Utál a nő, ez nem kétség.. Mit tudok tenni, milyen jogaim vannak?
2010. jan. 15. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A félévivel ne foglalkozz azt senki se nézi ennyi erővel minden hónap végén adhatnának egy jegyet, hogy akkor hogy álsz éppen.
2010. jan. 15. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem volt tanárom aki kifejtette erről az álláspontját, és az volt a lényege hogy törvény szerint a tanárnak nincs meghatározva semmi hogy mire milyen jegyet kell adnia ha szerinte a hibátlan dolgozatod 1 es akkor arra se mondhat senki semmit jogilag
2010. jan. 15. 23:04
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem igaz. Én meg tanultam az ilyeneket, egész 75.-től meg kell(ene) adni a jobb jegyet. Legyen az 2es vagy 5ös. Egyébként meg, ha a dolgozatodat úgy érzed, hogy lepontozza, akkor is elkérheted mert (asszem 10 évis) kötelesek megőrizni,és egy független tanár megnézi. Szal nincs olyan, hogy olyat ad amihez kedve van. Főiskolán esetleg, de ott is fordulhatsz a szakvezetőhöz segítségért. Szal megvan ez szépen törvényileg határozva.
2010. jan. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!