Ilyen helyzetben hogy van a bizonyítvány átadás?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tanácsaitokat szeretném....
Kiegészitő érettségit teszek egy adott tárgyból.... szombaton érettségizem. Meghökkenve olvasom, hogy nem kapom meg aznap az érettségit, hanem egy másik napot? Egyszerűen képtelen vagyok megoldani, hogy ott leszek. Jun 15 kezdve dolgozni fogok Pesten...és így is toleránsak és megértők voltak és hagyják, hogy tanuljak... Nem fogok tudni az első munkahetemen elkérdetőzni, nincs pofám hozzá :S Iyenkor mi a teendő? Valakit megtudok bízni? anyuékat? vagy akármi?
Köszönöm!
2011. máj. 30. 05:36
1/3 anonim válasza:
Nekem annak idején apu vette át az érettségimet az osztályfőnöktől, mert felvételizni voltam az ország másik végében.
3/3 anonim válasza:
Pont tegnap olvastam, hogy akik nem veszik át, azoknak kiküldik postán. Kérdés csak az, hogy megérkezik-e július 7-ig? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!