Puskázási módszer, rengeteg anyaggal?
Szerintetek mi a legalkalmasabb puskázási módszer min. 100 oldalnyi anyaghoz?
Jövő kedden szigorlatozom, addig már nem tudom az egészet megtanulni. Az anyag be van gépelve, állítólag a tanár szigó alatt ki-be járkál, olvas, tehát nem figyel nagyon.
Amire eddig gondoltam:
- harmonikapuska, könnyebb rajta eligazodni mint sok számozott papíron, azonban szerintem rengeteg lesz így is
- mobiltelefonra átküldöm, de még sosem csináltam, nem tudom, hogy lehet majd rajta megtalálni amit keresek
mp3-mas megoldás nálam nem jött be, csak szívtam vele, majdnem kiesett a fülemből az 1db fülhallgató, amit a hajam takart :S
én 4 pontos betűvel nyomtattam 5 x 6cm-s kis papírokra, ami elfért a kezemben, megszámoztam mindet, a címeket meg volt amit a kezemre írtam, volt ami megtanultam, volt amit külön lapra, h melyik címhez melyik szám való.
Aztán raktam 4db 20-as paklit, a hátsózsebeimbe.
Mikor kellett valami, akkor kiszámoltam szépen hátul a kezemmel, h melyik lapon van ami kell és előhúztam. Akkor volt szopás ha nem azt húztam elő, de akkor újrapróbálkoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!