Puskázási módszer, rengeteg anyaggal?
Szerintetek mi a legalkalmasabb puskázási módszer min. 100 oldalnyi anyaghoz?
Jövő kedden szigorlatozom, addig már nem tudom az egészet megtanulni. Az anyag be van gépelve, állítólag a tanár szigó alatt ki-be járkál, olvas, tehát nem figyel nagyon.
Amire eddig gondoltam:
- harmonikapuska, könnyebb rajta eligazodni mint sok számozott papíron, azonban szerintem rengeteg lesz így is
- mobiltelefonra átküldöm, de még sosem csináltam, nem tudom, hogy lehet majd rajta megtalálni amit keresek
1. felmondod darabokban mp3-ra
2. 8-as méretű betűvel kinyomtatod és a dogapapír alá teszed
3. ismét 8-assal kinyomtatod, tolltartóba.
4. ha lány vagy, nejlonharisnyára ragasztod a papírokat, és felhúzod a szoknyád.
Azért próbálj meg tanulni is rá, úgy könnyebb kezelni a puskát is.
Ha telefonba írod, akkor pedig nem egybe az egészet, hanem minimum témakörönként. Szóval kisebb témákra kell osztani, mert 50 oldalt végignyomkodni mert a végén van a válasz...
én a harmonikásak szokom használni általában.
De ha nagyon sok, akkor kis könyvecskék - nem egy nagy,hanem elosztva témakörök szerint vagy valami alapján mondjuk 10oldalas könyvecskékre. úgy könnyebb megtalálni,nem kell egészet végiglapozni,ha tudod,melyik témából van a kérdés.
Én úgy puskáztam, hogy az érintőképernyős telefonomat beraktam a tolltartómba, előtte beléptem a jegyzeteim közé és ha kellett valami, akkor átvettem az érintőceruzát és odahúztam a jegyzetet.
Ilyenkor fontos, hogy nagy tolltartód legyen és jól ki tud támasztani a telefont és a tolltartót, illetne persze legyen lenémítva a telefonom. Nem árt, ha a tanár ilyenkor lezser és ki-be járkál. :)
Illetve azt nem is mondtam, de gondolom alap, hogy ki kell kapcsolni a képernyőzárat, mert az okozhat kellemetlenségeket. Viszont mivel van valami a kezedbe (toll vagy érintőceruza) nem lesz feltűnő a kísérlet. Nekem bevált, de előkészületet igénylő puskázási technika.
(A telefonos tippet ajánló 15:50-es)
Eddig mindig 6-os betűmérettel nyomtattam kis cetlikre, amiket beszámoztam. Kb 7-8 cetliig működik, azonban 5 tantárgynál már rengeteg és össze is keveredhet.
A telefonnal az is baj, hogy nem úgy jeleníti meg mint wordben, ez +utómunkát jelent.. egyébként nagyelőadóban leszünk, hátuk középen szerintem kézben pad alatt lehetne.
Most még rövidítgetem amennyire tudom, így meg is jegyzem, ha nem is a teljes anyagot de legalább azt, hogy mi hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!