Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azt vettem észre, hogy sok...

Azt vettem észre, hogy sok főiskolai/egyetemi szaknak semmi értelme. Ugye?

Figyelt kérdés

Például anglisztikának mi értelme? Angoltanár nem lehet vele ma már, ahhoz meg, hogy tudsz angolul, elég egy nyelvvizsga, felesleges a diploma.

Az össze bölcsészszak a tanári kivételével: történelem, magyar önálló alapszakként mi értelme? Szabad bölcsészet: ez ér valamit egyáltalán?

Ezen kívül a természettudományos alapszakok, földrajz, biológia. A biológiának semmi értelme önmagában. Akkor legyen az ember inkább orvos, biomérnök vagy stb.

Matematika alapszak, fizika: aki érti a matekot, az gazdasági szakra, vagy infóra, vagy mérnökre menjen inkább.

Nincs igazam? Annyi a felesleges szak, hogy a legtöbbnél egy szakma többet ér.

2014. aug. 15. 10:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Amikor kiírtam ezt a kérdést, előre tudtam, hogy itt több oldalnyi válasz lesz. Ez így is lett."

A kérdés ettől függetlenül fel lett téve, szóval felesleges össze offolni hülyeséggel.

2014. aug. 15. 14:14
 32/39 A kérdező kommentje:
Amúgy neked még mindig nem esik le, hogy eleve több részre kitértem az alkérdésben, hogy még több válasz, és még nagyobb vita alakuljon ki, csak úgy felmérésből. Amúgy szerinted engem komolyan érdekel, hogy ki megy szabad bölcsészetre? Amit ki akarok deríteni, azt felvin is meg tudom tenni, nem itt kérdezem a hivatalos ügyeket. Neked, ha ennyi időd van, akkor inkább ne ezen a kérdésen ülj, hanem lapozz, és válaszolj a többire, amik választ akarnak itt az oldalon.
2014. aug. 15. 14:14
 33/39 anonim ***** válasza:
47%

És, most mire jutottál? Hogy többen válaszolnak egy olyan kérdésre ami megosztja a közvéleményt. Csodás felfedezés :)

24N

2014. aug. 15. 14:17
 34/39 A kérdező kommentje:
Arra jutottam, hogy nem akarok több választ a kérdésre, amit régebben is jeleztem, de azóta érkezett kb 15. Amúgy kár odaírni minden hozzászólásodba, hogy 24 éves nő vagy, mert nem érdekel.
2014. aug. 15. 14:20
 35/39 anonim ***** válasza:
47%
Csak azért írom oda, hogy egyértelmű legyen,hogy ugyanattól a személytől érkeznek -.-'
2014. aug. 15. 14:21
 36/39 anonim ***** válasza:
47%

De nem válaszolok többet. Nem tudom min húztad fel magadat ennyire, hogy ezt a kérdést kiírd. Válaszoltam rá, ahogy másoknak is szoktam.

24N :D

2014. aug. 15. 14:22
 37/39 anonim ***** válasza:
Kár degeneráltakkal foglalkozni, hagyd Te is őt a csudába!
2014. aug. 15. 14:40
 38/39 A kérdező kommentje:
Szerintem csak te vagy még itt.
2014. aug. 15. 14:46
 39/39 anonim ***** válasza:

"egy olyan kérdésre ami megosztja a közvéleményt."

na a probléma itt kezdődik Magyarországon, sajnos ez a szellemi színvonal. már nem csak nem divat hanem egyenesen nem kívánatos dolog értelmesnek lenni.

2014. aug. 20. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!