Jelentkezni szeretnék, de nem tudom el dönteni, hogy melyiket tegyem az első helyre.(Írjátok meg a tapasztalataitokat,nehézség,színvonal,diploma elismertsége stb)Csak bátran!:)
Na jó legyen még egy hajrá!! Már elmondtam, hogy nem itt akarom a jogászok elhelyezkedési arányait megtárgyalni:S Eddig egyetlen egy témába vágó választ kaptam, de ez is csak a közlendő vége felé... Nekem olyan emberek kellenének,akik jártak vagy járnak a fent említett karok valamelyikébe és hasznos információkkal tudnak szolgálni!!!! üdv
2010. jan. 14. 16:33
12/16 anonim válasza:
4 évig jártam a szegedi jogi kar egyik szakára (nem jogász, de a tantárgyak, oktatók ugyanazok voltak), illetve két félévet a pécsi levelező jogász szakra. Rengeteg jogászt ismerek, akik e két egyetemen végeztek, pécsiekkel dolgozom is. Egyértelműen a PTE jobb: nehéz, de színvonalban megelőzi Szegedet. A szegedi jogi kart bárki el tudja végezni, a pécsit nem. Tapasztalataim szerint teljesen más szakmai biztonsággal, rátermettséggel bír egy Pécsett végzett jogász.
2010. jan. 14. 17:34
13/16 anonim válasza:
Szeged a jobb..rangsorilag is.
2010. jan. 15. 15:25
14/16 anonim válasza:
szegedi egyetem nem jobb, a TO-ja vetekszik egy csigáéval, mármint ügyintézés terén, sok a feles tantárgy és folyton kikötik mit mivel vehetsz fel, a tanárok meg rendesen szivatják a népet vessző hiba és húzzák át a dogád.
PTE sokkal nehezebb de jobb, vagy Pesten a KRE.
2013. okt. 25. 00:08
15/16 anonim válasza:
A szegedi egyetem egy hulladék, ha nem akarod szívatni magad hogy egy tantárgyad nem sikerül, és addig nem is tudsz mást felvenni, pécsen ezt meglehet csinálni, hogy felveszel innen egy tárgyat onnan egy tárgyat és kényelmesen tanulod.
elte meg úgy gáz ahogy van, azt hiszik ők a valakik, a neve nagy de kb semmit nem érsz el vele...első évben a római jogot szándékosan nehezen tanítják.
Mondom pár egyetemet amivel érsz is valamit:
Pécsi Tudományegyetem,
Miskolci Egyetem
Károli Református Egyetem.
Pázmány Péter Katolikus Egyetem.
a többi hulladék.
2014. febr. 21. 22:21
16/16 anonim válasza:
A Károlit nagyon nem ajánlom senkinek, most reformálták újra a dolgokat, én most készülök másikra menni, ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!