Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeged-szlavisztika-Jön valaki?

Szeged-szlavisztika-Jön valaki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:03
 1/4 Dymo ***** válasza:
Majd csütörtökön kiderül :D
2011. júl. 14. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Mindjárt gondoltam:)

Úgy értem,jelölte-e valaki.

Lakótársat keresek,szlavisztikásat,jegyzettel és magyarázattal + tanár túléléssel kapcsolatban is tudnék segíteni,csak emiatt kérdem. :P

Akkor nagyon drukkolok mindenkinek!

2011. júl. 14. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Értem, a tesóm ott tanulni, most leszek másodéves és éppen egy harmadik lakótársat keresek, mert a harmadikuk idén diplomázott.

Egyetemtől 10 perc gyalog, tömegközlekedéssel 2 perc, 70nm-es a lakás, három külön szoba, nagy konyha, felújított fürdőszoba. 15e+rezsi kb 8e fűtésszezonban, mivel cirkós, szóval általában 20e fűtés szezonban 23 mindennel együtt.

De ugye azt nem gondoltad komolyan, hogy jegyzettel, könyvekkel, meleg kajával és forró fürdővel fog várni bárki téged odahaza az albérletbe az egyetem alatt?

Nem, takarítasz, elmosogatsz, besegítesz stb. plusz megveszed vagy lefénymásolod magadnak a jegyzeteket és a könyveket, bejársz és vizsgázol, ha át akarsz menni.

Ne haragudj nem bántani akarlak, de ezzel a "kihasználó" hozzáállással ne sok jóra számíts, ott ez nem divat, csak otthon anyuka pihe-puha oltalmazó karjaiba.

Önállóság a kulcsszó és hogy csak magadra számítasz.

2011. júl. 14. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Úgy értem a lakás már megvan,elsős szlavisztikás lakótársat keresek akinek ÉN SEGÍTENÉK,ha esetleg kezdő lenne,mert nekem sem árt az ismétlés,meg amúgy is szívesen foglalkozom ezzel,meg tudnék minden tárgyból ötössel jutalmazott,tehát pontos és teljes jegyzetet is adni,ha akarna előre tanulni......

Na de hogy te egyetemista létedre ne tudj néhány egyszerű mondatot értelmezni......

2011. júl. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!