Szeged melyik részén keressünk albérletet az alábbi esetben (többi lent)?
Figyelt kérdés
Ha minden összejön, akkor én biológia szakra, ismerősöm földrajz szakra megy idén egyetemre. Közösen keresünk albérletet, még egy másik ismerősöóünk is csatlakozik hozzánk, bár ő nem tudom hova megy. Viszont a biológia épület Újszegeden van, a többi pedig a Belváros környékén, ezért próbálunk úgy keresni albérletet, hogy mindkettőnknek jólegyen. Azt tudom,h nekem is lesznek óráim a Belvárosba, de szerintem a nagyobb része Újszegeden lesz.
Vki tudna segíteni melyik részen keressünk albérletet meg ilyenek?
2011. júl. 19. 18:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, Szegeden nincsenek elérhetetlen távolságok.
Mondjuk most fel van túrva minden, de egyébként a tömegközlekedés is jó.
2/2 anonim válasza:
Tarjánban.Innen gyorsan átérsz Újszegedre a 84-es busszal,ami 10-20 percenként jár,a Belvárosba pedig számos busszal,trolival 5 perc alatt bent vagy.Esetleg még a belvárosban,de azok az albik drágábbak.Tarjánban sok hely kiadó,nem vészes áron.Javaslom a Déli Apró nevű újságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!