Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon drágák egyetemen a...

Nagyon drágák egyetemen a jegyzetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam venni is, de azt mindig jegyzettámogatásból, meg fénymásoltatok. Elkövettem egyszer azt a hibát, hogy minden könyvet megvettem :S De minden félév elején meghirdetem azokat, amik nem kellenek, persze olcsóbban, és általában mind elkel. Meg nálunk a jegyzetboltba vissza is lehet vinni a használt könyveket, és ha eladják, akkor az árának a felét visszakapod.
2010. jan. 12. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
én amit lehet,használtan veszek, felsőbb évesektől,vagy olyantól,akik már végeztek. Amit lehet azt könyvtárból kölcsönzöm vagy fénymásolom. Így sokat meg lehet spórolni szerintem. Mondjuk vannak olyan könyvek,amit muszáj megvenni újat (mondjuk mert épp legújabb kiadást kell használni vagy ilyesmi).
2010. jan. 12. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen szakra szeretnél menni? Attól is függ...

Tesóm 5 év alatt (még nem bolognai rendszerben) programozó informatikus szakon kb 10ezer forintot költött ÖSSZESEN könyvekre/jegyzetekre.

Én orvosira járok, első félévben kb 60-70ezer forintot adtam ki könyvekre és jegyzetekre.

Szóval elég változó:D

De amúgy van könyvtár:) Fénymásolók;) Idősebbek:) Interneten is lehet használt könyveket venni. Vannak akik felteszik az anyagot a netre...szal azért meg lehet oldani olcsóbban is:)

2010. jan. 13. 13:40
 14/15 A kérdező kommentje:
valamilyen mérnöki szakra gondoltam
2010. jan. 13. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
www. eladomakonyvem.hu tudsz olcsóért vásárolni
2010. jan. 14. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!