Nagyon drágák egyetemen a jegyzetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 12:41
1/15 anonim válasza:
Igen, van olyan könyv, ami több 10e Ft, persze nem mind ilyen, de én nem vettem még meg egyet sem boltból, mindig lefénymásoltatom, és így sokkal olcsóbban jövök ki még egy 5-600 oldalas könyvvel is, mivel egyetemen 5-6 Ft/oldalért már tudsz fénymásolni. Persze vannak olyan szakok, mint pl. orvosi, ahol szinte kötelező megvenni pl. az anatómia atlaszt, ennek is elég borsós az ára...
2/15 anonim válasza:
Szerintem a könyv meg a jegyzet más dolog.
A jegyzetek általában nem drágák (1000-2000ft), de a könyveknek tényleg elég borsos áruk lehet:)
3/15 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 12. 13:02
4/15 A kérdező kommentje:
szóval nem kötelező megvenni a könyvet?
2010. jan. 12. 13:02
5/15 anonim válasza:
jegyzete válogatja. (már, ha van egyáltalán)
nekem volt olyan jegyzetem (nem könyv!) ami 4 éve került 5000 forintba.
6/15 A kérdező kommentje:
az elég húzos ha csak jegyzet
2010. jan. 12. 13:08
7/15 A kérdező kommentje:
és egyébként sok (volt) a kiadásod az egyetemből adódóan ?
2010. jan. 12. 13:08
8/15 anonim válasza:
Én BME-s vagyok, eddig egy jegyzetet/könyvet sem kellett megvennem, elég volt kivenni a könyvtárból. Neten is lehet hosszabbítani úgyhogy emiatt be sem kell menni évközben.
9/15 anonim válasza:
Nem nem kell megvenni egyetlen jegyzetet sem. Vagy másolod, vagy kölcsönzöd. Ha pedig a polcodon akarod tudni akkor vegyél jegyzetboltban, antikváriumban ott olcsóbb ha kapható. Ha nem akkor könyvesbolt.
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. jan. 12. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!