Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így tényleg nem lesznek barátaim?

Így tényleg nem lesznek barátaim?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnék egyetemre menni, lehetőleg albérletbe, vagy pici saját lakásba (ha államira felvesznek, lesz rá pénz). A távoli rokonságom ahányszor ezt hallja, mindig azzal jönnek, hogy így nem lesz egy barátom se, nem lesz életem, magányosan fogok megrohadni.

Szerintem nem ezen múlik, de érdekelne azok válasza, akik így laknak, mint ahogy én szeretnék :)

2014. júl. 25. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lennének? Ez orbitális hülyeség, nem kell parázni, hogy egyedül maradsz. Iskolába fogsz járni, méghozzá egyetemre ahol aztán tanulni kell, sokkal jobb lesz egyedül lakni, elhiheted.
2014. júl. 25. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:

És akik otthonról járnak be, mert közel az egyetem, és nem akarnak fizetni albérletre? ;)

Természetesen azon semmi sem múlik, hogy hol alszol/tanulsz éjszakánként! Sőt, én nem vagyok egy bulizós alkat, nem is járok egyetemi bulikba, gólyatáborba sem mentem anno, mégis vannak barátaim, pedig rám is azt mondták, hogy így nem lesz meg! Szóval nyugalom, sokan albérleteznek (akár egyedül is) egyetem mellett :)

2014. júl. 25. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó nagy hülyeség. Miért ne lennének? Nem a 4 fal közé zárva fogsz tanulni szerintem... Jársz órákra, könyvtárba, gondolom néha majd egy buli is belefér. Nem értem az összefüggést... Én örülnék a legjobban, ha megtehetnénk anyagilag, hogy van egy saját lakásom, de nem telik rá, így marad a lakótársazás.
2014. júl. 25. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha nem akarod, hogy legyenek, akkor nem lesznek. Általában ez egy idő után összejön, ha mindig lerázod őket. Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, és ha szeretnéd, hogy legyenek, akkor meg ne zárkózz el a világ elől. Az albérlet egyáltalán nem olyan dolog, hogy akkor most nem állnak veled szóba. Nekem a rokonom koleszos, és a legnagyobb bulikat mindig azzal a két barátjával szervezi, akik albérletben laknak, mert ott ha nem is sokkal, de nagyobb a hely, jobban lehet bulizni, nem kell engedély szobatársaktól stb. stb. Bizonyos szempontból az albi királyabb, bizonyos szempontból a kolesz. A barátság soha nem lakóhely függő. Aki egy partyállat extrovertált beállítottságú személy, az ígyis-úgyis összeszed annyi havert, hogy meg sem tudja számolni, aki meg csak 1-2 mély barátságot akar, az is meg tudja ezt valósítani albiban és koleszban egyaránt...

SZÓVAL LESZNEK BARÁTAID ÚGY IS.

Sok sikert! :)

2014. júl. 25. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
"Ez orbitális hülyeség" - hogy az elsőt idézzem. Első két évemben én is albiban laktam és voltak barátaim, pedig én sem vagyok bulizós, gólyatáboros etc. ember, sőt kifejezetten zárkózott.
2014. júl. 25. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem azt mondták a rokonaim akik ugye nagyon tapasztaltak a témában, a saját gyerekük meg ismerőseik által, hogy ha nem megyek el a gólyatáborba akkor az egész egyetem alatt ki fognak közösiteni, nem fog velem senki barátkozni stb. hát nem mentem el akkor sem a gólyatáborba, mert vagy arra költöttem a pénzem vagy arra amire szükségem volt. igaz a beirtkozáson nem ismertem senkit de elkezdetem beszélgetni nekem szimpatikus emberekkel. és enyi. első nap már tudtam kihez odamenni, és mindenkivel jóban vagyok, van akivel egéz közeli barátságban. a kérdésre válaszolva, albérletben lakom, nem vagyok bulizós tipus se, és visszahúzódó vagyok, de ha valami olyan volt akkor elmentem én is. de azt se bántam ha a csoporttársaim egész nap a tegnap esti részegségüket ecsetelték nekem, jót röhögtünk, nem számitott, hogy én nem voltam ott.
2014. júl. 25. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A távoli rokonságod szerintem eddig csak amcsi filmekben látott egyetemet. Természetesen albérletben is elmehetsz glyabulira, gólyakocsmára, a kampuszon rendszeresen látod a társaidat, illetv lakótársad is lehet az egyetemről.
2014. júl. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!