A barátaim húzzák az agyam. Tényleg igaz, hogy már történelem alapszakkal nem lehet tanárnak tanulni?
Köszi, hogy válaszoltál eddig is.
Még egy kérdésem lenne.
"A tanárszakra készülő hallgatóknak el kell végezniük 10 kredit értékben pedagógiai és pszichológiai alapozó tárgyakat is.
Az alapképzés végén az oklevél megszerzésének feltétele legalább 180 kredit megszerzése, egy záródolgozat elkészítése és egy sikeres komprehenzív vizsga.
Mesterképzés
Időtartama: 4, ill. 5 félév
Végzettség:
- okleveles történész
- okleveles történelemtanár"
Most létezik, hogy a károli egyetem oldalán ezeket az információkat még nem frissítették?
Igen, sajnos létezik. :/
Én ELTE-s vagyok és vannak fent olyan információk, amelyek már rég elavultak vagy egyáltalán nem is léteztek az itteni rendszerben.
ha idén jelentkeztél történelem alapszakra, akkor azzal nem leszel tanár.
2013-tól bekerülők esetén 2 szakos és osztatlan a tanárképzés.
Szép akkor, hogy a felvi tájolót sem bírják frissíteni, vagy rendesen kiadni. Direkt megveszem, hogy ne csináljak marhaságot, erre képesek beleírni a hülyeségeket.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!