Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Német-történelem fakultáció...

Német-történelem fakultáció mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt jelöltem be, németből már van is érettségim, és az emeltet 11.-ben tervezem, de ez még nem biztos. Ez a két emelt szint mennyire nehéz, vállalható a kettő együtt? Van valaki közületek, aki így volt/van?

Egyre inkább kezdek megingani, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy úgy tudom majd mindkettőt vinni, ahogy szeretném. Mert ha valamit csinálok, azt rendesen. Ezen kívül ellazálni se tudnám, mert mindkét tanár a lehető legjobb, nagyon jól tanítanak, de nagyon szigorúak hatalmas elvárással.

2014. júl. 11. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Megoldható, de mi lesz a választott tárgyad ?
2014. júl. 11. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a töri-nyelv jó párosítás faktnak, és emeltezni is érdemes e kettőből. Főleg jó, ha sikerül 11.-ben megcsinálni. Így a középfokú nyelvvizsgát is meg tudod szerezni egyúttal. Kitartás, akaraterő és minden lehetséges :)
2014. júl. 11. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is két emelt faktra jártam, biológia-kémiára, ráadásul 12.-ben az már heti 3-3 óra volt. De mivel kellett mindkét tantárgyból emelt érettségiznem, ezért megoldottam. És én sem csinálok semmit félvállról. Nyugtasson az, hogy egyetemen úgyis több lesz, amit tanulnod kell. ;)
2014. júl. 11. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
a nyelvvizsgám igazából már meg van, a német emeltet azért választottam, mert nagyon szeretem a nyelveket és mondjuk, hogy megy is.
2014. júl. 13. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én angol-töris vagyok. Egyáltalán nem nehéz szerintem. :) Én is imádom a nyelveket és tök jól össze tudom egyeztetni, hogy mondjuk 2 töri lecke között megtanulom az angol szavakat. Nem kell aggódnod, főleg ha már érettségiztél is. Onnan már csak egy lépés. :)
2014. júl. 17. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!