Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi felvételi ponthatá...

Az egyetemi felvételi ponthatárai és az, hogy felvettek-e hogyan folyik le?

Figyelt kérdés
E felvi esetében olvastuk,hogy kiírják a ponthatárokat 24-től. De azt honnan tudod, hogy hova vettek fel? Névsor nem lesz kitéve, és akkor hogyan zajlik ez az egész?

2014. júl. 19. 11:56
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Pedig úgy írja, kérjük pótolja. A poén,hogy az utolsó rohadt dokumentumig mindent pótoltam, amit meg nem, azt postai úton küldtem be.
2014. júl. 20. 14:21
 12/40 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot! Egyébként sem katasztrófa, ha nincs bizonyítványod, akkor duplázással számolják a pontjaidat, tehát ugyanúgy felvételizhetsz, csak nem tanulmányi pontszámítással!
2014. júl. 20. 14:29
 13/40 anonim ***** válasza:

1. írjál most email a felvi ügyfélszolgálatnak

2. holnap hívd reggel őket egyből..akkor okosabb leszel..így csak találgatni tudunk.

Egyébként 0 pontod van a kiszámolás után?

2014. júl. 20. 14:32
 14/40 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, hogyan lehet az, hogy középiskolai bizonyítványok nélkül és duplázással?

Ne haragudjatok, hogy ilyen buta vagyok, de nem magyarországi vagyok.

Egyik egyetem ezt irja:

Tanulmányi pontok összege: 0

Érettségi pontok összege: 0

Többletpontok összege: 40

Nyelvtudás:

felsőfokú (C1) "C" .. 40

Felsőfokú oklevél alapján számított pontszám: 120

Felvételi összpontszám: 0

A többinél csak a C1-es nyelvvizsga van beszámítva.

De tudtommal bizonyítványok nélkül nem lehetséges a felvételi..

2014. júl. 20. 14:46
 15/40 anonim ***** válasza:
Milyen szakokra jelentkeztél pontosan? Van már diplomád?
2014. júl. 20. 14:53
 16/40 A kérdező kommentje:

Igen, azt is külföldön szereztem meg.

Az efelvin a diplomám is elutasították, az 5 egyetem közül viszont az Óbudai Egyetem elfogadta 120 ponttal.

De mi az,hogy duplázás, ha úgy számolnák, azt előre kell kérelmezni, nem?

Fenébe a vég én a cél előtt bukjak el ennyi sok többletponttal!!!!

2014. júl. 20. 14:59
 17/40 anonim ***** válasza:
Akkor Te most alapképzésre, vagy mesterképzésre jelentkeztél? Nekem egyértelmű volt, h alapképzésre, ezért írtam a duplázást, ugyanis ott kétféle pontszámítási mód van. Mesterképzésre teljesen máshogy számolják a pontokat, ahhoz nem értek.
2014. júl. 20. 15:03
 18/40 anonim ***** válasza:
Nem tudnál képet készíteni arról, amit a felvi kiír neked? Hagyd ki a személyes adatokat belőle, vagy utólag szerkeszd meg, hogy ne látszódjanak!
2014. júl. 20. 15:05
 19/40 anonim ***** válasza:
Írd meg azt is, hogy melyik egyetem milyen szakára jelentkeztél és miből érettségiztél!
2014. júl. 20. 15:07
 20/40 A kérdező kommentje:

Alapképzésre. Teljesen az elejétől.

Viszont olyan,mint duplázást nem is ismerek. Az automatikusan folyik,h nem kapnak hiteles bizonyítványt?

Vagy külön kéred,hogy úgy számolják. Meg végülis mi ez?

Nekem érettségiért is és másért is ahogy látjátok 0 pont van...

2014. júl. 20. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!