Miért vagyok ennyire selejt a matematikához?
Most vagyok egy gimnáziumban 9.-es humán fakultáción.A humán tárgyakból aránylag jó is vagyok (3,4) de a matematikához egyszerűen hülye vagyok.Nem értem amit a tanár magyaráz és sorra írom a karó dolgozatokat.Persze félévkor a tanárnő meg is akar húzni.Ami elég nagy baj számomra... A szüleim persze tudják a jegyeimet,de ők sem tudnak segíteni.Nővérem discalculiás de nem hiszem , hogy én is örököltem volna.Vagy kitudja??
Kérlek segítsetek!!!!!!!
Korábban jobban tudtál boldogulni, és elvesztetted a fonalat? Ha így vagy, akkor vissza kell menni odáig, amikor még mindent értettél, és onnan folytatni.
Mivel van egy diszkalkuliás testvéred, ezért nagy valószínűséggel neked is az van. Sokszor a diszkalkuliát csak a középiskolában veszik észre. Egy logopédus tud diagnosztizálni.
Én szakközépbe 4év alatt 3szor buktam,de végülis iskerült:)
Megijedtem,hogy hogy lehetek ennyire hülye. A matek tanárom egyfolytába csesztetett hogy nem lesz belőlem semmi.És lassan 3éve külföldön dolgozok és 4szer annyit keresek mint ő:)) ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!