A szóbeli érettségivel mennyire lehet javítani az írásbelit?
Figyelt kérdés
Most az angolt jó eséllyel 60%-ra írtam meg, mert a hallott szöveg értése részt félig üresen, félig csak tippelgetve adtam be, és ez számomra nagyon kínos, főleg, hogy 12 éve folyamatosan, napi szinten tanulom. De ez már mindegy. Ha szóbelin maximum pontot kapok, az mennyivel emelheti meg az egészet?2014. máj. 9. 00:28
1/3 anonim válasza:
Számolgassál, matekból is van érettségid. :-) Az angolon a szóbelivel 33 pontot lehet elérni, összesen a kettővel együtt 150 pontot, és 80% az ötös. A 60% a négyes. Ha csak tippeled a 60-at, akkor arra biztos van reális esélyed, hogy stabilan 60 fölé húzd fel.
2/3 anonim válasza:
Ha 100%-os lesz a szóbelid, akkor 9%-ot javìtasz.
3/3 anonim válasza:
Minél jobb az írásbelid és minél jobb a szóbelid, annál kevesebbet. Nekem 85 % lett a magyarom, a szóbelin 5 pontot veszítettem és csak 1 %-ot húztam a szóbelivel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!