Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar szóbeli érettségivel...

Magyar szóbeli érettségivel most hogy van ez?

Figyelt kérdés
Ugye mi kaptunk a suliban egy tételsort,h az lesz az érettségin,most megnéztem az OH honlapját,és ott fenntvan a középszintű érettségi tételsor 2010-re magyarból.(itt: [link] Nem értem,hogy miért van akkor a suliknak külön tételsora középszinten.Most ugye nem ez a "hivatalos" lesz az érettségin?
2010. márc. 5. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Az lesz az, amit a tanárdo ad a kezedbe. Én sem értem, mert az OM csak a témaköröket szokta kiadni, de itt konkrét tételek vannak.

De a tanárodtól kapottat tanuld.

2010. márc. 5. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Érted amit olvasol? "Tételcímek az OH regionális igazgatóságai által szervezett középszintű szóbeli vizsgára"

A te érettségidet, ha tanár nem ezt a tételsort adta akkor nem az OH refgionális igazgatósága szervezi.

2010. márc. 6. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltél az azokra vonatkozik,akik nem most végeztek,hanem például javítani szeretnének a tavalyin a magasabb pontszámért.
2010. márc. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!