Van olyan eset középiskolában, hogy egyik helyre sem vesznek fel? Többi lent!
3 iskolát írtam be, de nagyon ideges vagyok,hogy egyikbe sem jutok be. Az egyik iskola kitette a végleges rangsort és ott nem vagyok bent. Ez azért van mert másik iskolába vettek fel?
Köszönöm a válaszokat!:)
Középiskolába kötelesek felvenni amíg tanköteles vagy (ez most 16 év asszem).
Ahova ténylegesen kötelesek felvenni, az a kerületileg illetékes iskola (lakóhely szerinti körzet).
Hogy te oda felvételiztél-e, az kérdés. Ha benne van a háromba, akkor oda biztos bejutsz. Ha nem, akkor előfordulhat hogy a háromba nem vesznek fel, hanem abba a negyedikbe.
Általános iskolánál van körzet, középiskolánál nincs.:) Ha sehova nem jutsz be, amit nem hiszek, lesz még pótfelvételi, aztán más eljárás, a szabad helyek szerint.
Talán azért nem vagy a rangsorban, mert egy másikban vagy. Hányadik voltál az ideiglenes listán?
Én harmadiknak jelöltem a biztos helyet, elsőnek a kedvencemet. A harmadik hozta ki először a rangsort, abban nem voltam, így maradt az előtte levő 2 suli. Szóval sikerült. Biztos így lesz nálad is. Hányadik helyre írtad azt, amelyiken nem vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!