Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy középiskolában...

Szerintetek egy középiskolában melyik év a legnehezebb, illetve melyik a legkönnyebb? Miért?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő úgymond könnyű, a második kettő hajtósabb különösebben, ha tovább szeretnél tanulni és az iskolád is erre készít fel. Az utolsó év pocsék, attól függetlenül, hogy lazának tűnik, mert kb szalagtűző próbákból, szerenádból, ballagásból áll, legalábbis a többieknek ez tűnik fel. Azt pedig elfelejtik mellé, hogy a tanárok mindannyian a saját tantárgyukat próbálják utoljára pár hónap alatt a fejedbe tuszkolni. Kicsit kemény. :)

De ha ellazulod a 9. 10. évedet, akkor bizony lesznek bajok érettségi előtt. Erre sajnos én is csak most jöttem rá... :D

2014. márc. 11. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az fog a legnehezebbnek tűnni,amelyik évben vagy. És az előtte levő évek meg sokkal könnyebbnek mutatkoznak az éppen akkori erőfeszítéseid tükrében. Ettől függetlenül az utolsó év lelkileg is nagyobb teher, hiszen hamarosan kiszakadsz a jól megszokott környezetből, a barátaidtól, stb.
2014. márc. 11. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából a véleményekre voltam kíváncsi, most vagyok 11.-es, szeretnék tovább tanulni, de maga az iskola is borzalmas, a tanárokról meg ne is beszéljünk.. :( Rengeteget elvárnak tőlünk, persze ez később csak több lesz, de akkor is.... 4nap van 7 óránk, 1 nap 6. 1 nap alatt, 5 tantárgyra, több mint 5 oldalt megtanulni nekem húzós. Nem vagyok rossz tanuló, 4eseim 5öseim vannak,egyedül a matek nem megy, de az sehogy sem, pedig járok külön tanárhoz is, ha meglesz a 2es boldog leszek, de 33 fős osztályból 21 bukás lett, úgy, hogy 1.5 már 2es... de hát ez senkinek sem tűnik fel.......
2014. márc. 11. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi... 9. azert tunik neheznek mert uj kornyezet, uj tanarok stb. Nehez belerazodni. Utolag belattam, hogy eleg laza ev volt.

A 10. volt szamomra a legnehezebb, a 11. vmennyivel konnyebb volt. Nekem az utolso ev tunik a legkonnyebbnek.

de tenyleg. Es szerintem ez a normalis. Az ember tudja hova megy tovabb, ehhez milyen jegyek, eredmenyek kellenek. Mindenki eszerint tanul. Meg mar megmondom oszinten, hogy kezdem unni ezt a negy evet, es mar latom a fenyt az alagut vegen. :D

Egyebkent szerintem rossz a tanulasi modszered, kozepes erossegu gimibe jarok, es nekem 1 orara kell minimum 5 oldalt tanulnom.

2014. márc. 11. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, bocsi. 5 tantárgyra külön-külön kell az 5 oldal..... 1 nap alatt
2014. márc. 11. 17:44
 6/6 anonim válasza:
100%
Igazából az, hogy melyik év nehezebb, az mindenkinél más és más. Én 9-11. osztályban nagyon jó tanuló voltam, de a tanáraim is nagyon jók voltak. Az utolsó évre valóban igaz, hogy látszólag megy a lazaság...de hozzá kell tennem, minden iskolában halálra stresszelik a gyerekeket ezzel párhuzamosan, hogy itt az érettségi és jő világvége :D Ha szeretnél tovább tanulni, arra számíts, hogy az a külön 5-5 oldal több lesz és sokkal komolyabban kell az ismeretekbe belemélyedni és folyamatosan kell tanulnod. Nem ijeszgetésből mondom, sok függ attól is, hogy hová akarsz menni, mit akarsz tanulni, no meg az, hogy mennyire vagy elhivatott. A 11. osztályt nem véletlenül érzed nehéznek, de hidd el, ha van aki korrepetáljon még pluszban, akkor simán meg lesz a matek is.
2014. márc. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!