Tornatanár adhat szak/középiskolában illetve gimnáziumban jegyet teljesítményre?
Figyelt kérdés
Pl.:
Magasugrás ha nem ugrod meg a 120 cm -t egyes.
Futásnál ha nem bírsz eleget egyes.
2014. márc. 27. 18:58
1/5 anonim válasza:
A többi tanárhoz hasonlóan nyilván igen. Akinek szervi baja van, ami miatt nem tudja megugorni a vicces 120 centit, az járjon gyógytestnevelésre.
2/5 anonim válasza:
Miért ne adhatna? Ez a dolga.
2 tornatanár típus van.
1: azért is megdolgoztat, mindenki utája
2: jó fej, nem annyira veszi komolyan vicces, mindenki szereti és ugyan úgy dolgoznak az óráin.
Eddigi életembe mind a kettőt megtapasztaltam. Szerencsére Gimiben pont a jobb van.
3/5 anonim válasza:
Ide is beteszem:
Ennek alapján kicsit magasra teszi a tanár a mércét, mert máshol a 120 cm négyes.
4/5 anonim válasza:
Igen, megteheti. Én azért kaptam 1-est, mert nem 12 perc alatt futottam le 2500 m-t, hanem 13 perc alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!