Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyszerűen már nem megy a...

Egyszerűen már nem megy a tanulás, nem tudom magam rávenni csak nagyon nehezen. Tudnátok adni jó praktikákat?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 20:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Most fogok érettségizni.
2014. ápr. 23. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel most fogsz érettségizni, ezért számodra még fontosabb ez az időszak. Szerintem mindenkinél van holtpont, amikor már semmihez sincsen kedve, főleg nem a tanuláshoz. Ezen túl kell lendülni.

Tűzz ki célokat magad elé. Ha esetleg jelentkeztél valamelyik egyetemre, akkor fontos cél, hogy megszerezd az adott szakhoz megfelelő pontszámot.

Hidd el, hogy hamar el fog menni az idő. Később pedig lehet, hogy bánni fogod, hogy nem hoztad ki magadból a legjobbat.

Szerintem jó praktika nincsen, hiszen mindenkinek más módszer válik be. De az mindenképpen fontos, hogy készülj! Olvasgasd a töri könyveket, füzeteket és tanulmányozd a térképet! Matekhoz a gyakorlás a legfontosabb. A nyelvérettségihez szintén a gyakorlás: korábbi érettségik megoldása, hallott szövegértés és levélírás gyakorlása.

2014. ápr. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!