Hogyan "rázzam" fel magam?
Figyelt kérdés
Az utóbbi két évben egyszerűen nem visz rá a lélek komolyabban a tanulásra. Régebben mindig írtam leckét meg készültem óráról órára, de valahogy 10. év végén ez megszakadt, és azóta( most 12-es vagyok) a suliban gyakorlatilag abból "élek" amit ez előtt megtanultam. Lassan itt van az érettségi is, de egyszerűen nem bírok leülni és tanulni. Közben ez feszültséget okoz bennem, hiszen tudom, hogy készülnöm kéne, hogy jó eredményt érjek el, de egyszerűen nem megy, éppen ezért van bennem egyfajta frusztráció is. Valaki tudna valamilyen tippet adni, hogy hogyan érjem el a régi szintet és leüljek tanulni?2014. ápr. 19. 16:23
1/4 anonim válasza:
gondolj arra hogy itt vagy már a végén, ezt már kibirod.
2/4 anonim válasza:
Akarsz egyetemre menni? Van "álomszakmád"?
3/4 A kérdező kommentje:
Gyógyszerész szeretnék lenni.
2014. ápr. 19. 23:55
4/4 anonim válasza:
Hát azoknak nem szabad ellustulni!! Küzdj az álmaidért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!