Antibiotikum. Mivel rázzam helyre magam? Többi lent.
Ma váltom be a receptemet, Zinnat 500MG antibiotikum, 5 napig kel majd 2x1-et szednem, mivel tüszős mandulagyulladásom van(szerencsére sokat javult már).
Még sosem kellett ilyen cuccokat szednem, és kicsit félek miatta mert már elég régóta hallom innen onnan ismerősöktől is hogy antibiotikumot kellet szedniük, és utána 2-3 hetente betegedtek lettek mert oké hogy a bacit kiírtja, de az immunrendszert nagyon leterheli és megerőlteti. Na de én ezt szeretném elkerülni... tudnátok adni ötleteket hogy a kúra utána mivel erősítsem a szervezetem? köszönöm. (Angliába megyek 27.én hosszabb távra úgyhogy az itthoni gyógyszerek szerintem elérhetetlenek)
Addig be tudsz itthon is szerezni pár recept nélkül kapható Normaflore (vagy hasonló) tablettát, egyél élőflórás joghurtot, kefírt, hogy a bélflórád helyre álljon.
Az antibiotikum után azért betegek sokan hosszasan, mert a bélben élő jótékony baktériumokat is megtizedelik, és ez kihat az immunrendszerre és az emésztésre is.
Ezért kell a joghurt és a Normaflore, hogy ezt helyreállítsa.
Tejterméket Angliában is be tudsz szerezni, és biztos van ilyen élőflórás készítmény a patikában is, legfeljebb más néven.
Egy hasfogó készítményt is szerezz be, hogy ne érjen kellemetlenség az utazás során, ha netán lesz némi hasmenésed az antibiotikum után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!