Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet belölem még orvos?

Lehet belölem még orvos?

Figyelt kérdés
Most vagyok nyolcadikos, a biólogiát imádom és a kémiát is szeretem.Biólogiából 5-ös vagyok kémiából pedig 4-es,gimnáziumba meg egy sima gimibe fogok járni Budapesten de nincs benne emelt biólogia és kémia oktatás de ezt meg tudnám oldani magán tanárral.Fizikát nem szeretem és 3-as vagyok belőle.Azért meg lehet belőlem orvos?

2014. ápr. 23. 19:11
 1/6 A kérdező kommentje:
*belőlem
2014. ápr. 23. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, de a fizikát - ha nem is szereted - muszáj lenne nagyobb odaadással tanulnod.
2014. ápr. 23. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

"de a fizikát - ha nem is szereted - muszáj lenne nagyobb odaadással tanulnod."

Baromság. Általános iskolai fizikának semmi köze sincsen az orvosi biofizikához, arról nem is beszélve, hogy magának az orvosi biofizikának is csak minimális szerepe van az orvos képzésben.

2014. ápr. 24. 01:13
 4/6 anonim ***** válasza:
De ha nem szereti, akkor azzal sem fog ugyanúgy boldogulni. Ez is baromság, ugye?
2014. ápr. 24. 10:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából menne jobban is csak heti egy óránk van és sokat hiányoztam.(fizika)
2014. ápr. 24. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:

"De ha nem szereti, akkor azzal sem fog ugyanúgy boldogulni. Ez is baromság, ugye?"

Igen. Én például baromira utáltam a biokémiát, de azért átmentem belőle. Az, hogy valamit nem szeretünk, meg valamit nem tudunk megcsinálni két külön dolog.

2014. ápr. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!