Srácok! Szerintetek lehet még belőlem állatorvos vagy orvos?
Figyelt kérdés
Földmérő,térképész szakra járok,de egyszer feltette a nagyapám hogy mit szeretnék csinálni.Én már akkor tudtam hogy orvos vagy állatorvos szeretnék lenni. Szerintetek hagyjam ezt az álmot?2013. szept. 13. 17:37
1/3 anonim válasza:
Miért akarsz beteg emberek / állatok közt lenni egész nap, akiknek a felén úgyse fogsz tudni segíteni ?
2/3 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz!:)Ne add fel az álmaidat!
3/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Most államilag támogatottra jársz? Csak 12 félévet támogat az állam (orvosi esetén 14, de nem tudom, akkor mi van, ha már más egyetemet is elvégeztél/elekezdtél). 1 félév orvosin, állatorvosin 1 millió körül van. Ha orvosira akarsz járni, akkor nincs értelme egy másik szakon pazarolni az államilag finanszírozott féléveidet. Kicsit több ifót is írhattál volna magadról, mert így nem olyan egyszerű tanácsot adni. Orvosira is mostmár emelt biosz és emelt kémia vagy fizika érettségi kell, ha neked nincs ilyen, akkor először ezt kell letenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!