Milyen állatokkal kapcsolatos munkák vannak?
utolsó! -.-
ja, azt kifelejtettem, hogy a fizetése ne minimálbér legyen, ne legyen belőle nehéz megélni! :)
Amiket felsoroltál, szerintem már csak a cirkuszos állatidomár vagy a gazdálkodó paraszt ember jöhet számításba, esetleg a lovasoktató. Bár a gazdaság fenntartásához kell egy nagyobb tőke, beruházás, a lovasoktatás is olyan, hogy meg kell venned a lovakat, ki kell váltanod a vállalkozói engedélyt, tehát ehhez is kell kezdő tőke.
Lehetsz még zoológós, de ez Mo-n nem tudom van-e oktatásban.
Szerintem nincs olyan munka, ami állatokkal foglalkozik és jól is keres. Ez olyan, mint a színészet, Mo-n az sem jövedelmező, a színészek, főként a színházi színészek (az igazi színészek, a többi csak celeb) szenvedélyből csinálják, mellette van más állásuk is. Ne ez az állatos szakma is olyan. Szenvedélyből kell csinálni, megélni nem lehet belőle. Kivéve talán az állatorvos, de azt rögtön ki is lőtted.
"hogy a fizetése ne minimálbér legyen, ne legyen belőle nehéz megélni! :)"
Tudod hányan szeretnék ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!