Szerintetek jó fogorvos (orvos) lesz belőlem?
Figyelt kérdés
Fogorvosnak tanulok! De nem a pénzért csinálnám, mint a többi fogorvos, hanem azért mert ez az álmom..2014. jan. 20. 17:46
1/3 anonim válasza:
Jó, de azért konkrétan is megfogalmazhatnád, hogy mi az álmod pontosan? Melyik része a dolognak? Kihúzgálni az emberek fogait vagy menteni a menthetőt? Vagy azt élveznéd, hogy félnek tőled és mindenki remeg, mint a nyárfalevél? :)
Azért én azt gondolom, hogy nehéz úgy elvégezni egy orvosit, ha az embert csakis a pénz motiválja. És hát le kell tenni azt a bizonyos esküt. Szerintem senki nem a pénzért megy orvosnak, legfeljebb az is dominál. Nagyon kellenének ide a jó fogorvosok mindenesetre és a nem túl drágák főleg. Én remélem, hogy te tényleg jó leszel.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen szinten tudsz kérdést feltenni, akkor nem vagy túl értelmes, ezáltal nem leszel jó fogorvos. :(
3/3 anonim válasza:
Ne várd el, hogy ismeretlenek biztassanak, vagy tántorítsanak el az álmaidtól, 2 mondatod alapján ;) ha fogorvos szeretnél lenni, tegyél meg mindent, amit tudsz, és ne felejtsd el, hogy mindig szívvel-lélekkel csináld majd :) én is fogorvos szeretnék lenni, és ez az álmom, most sikeresen befejeztem az első félévet az egyetemen. Rengeteg minden kell ahhoz, hogy jó fogorvos legyen valaki, figyeld meg kit tekintesz jónak, és igyekezz mindig fejlődni, tanulni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!