Tudnátok jó tanulási módszert ajánlani? Ami nektek bevált
nagyon nehezen jegyzem meg a tananyagokat egyedül a törit azt úgy ahogy kémiát, matekok szinte sehogy
magyart nyelvet azt se nagyon irodalmat pár művet amit a tanár elmondott miről szól és tetszett azokat pl ma is vágom
lehet ennek köze a memória teszthez amit ofim csinált laptopon rengeteg arccal 4 kép sorozat szünetekkel ott 25% lett :(
Szerintem mindenkinek más tanulási módszer a leghatásosabb. Neked kell kitapasztalnod, hogy neked melyik módszer válik be a legjobban. Le kell ülni és meg kell tanulni, a mateknál pedig a sok gyakorlás hoz eredményt.
Nekem mondhatni szerencsém van, mert sosem kellett sokáig tanulnom, mindig gyorsan ment. Bár az is igaz, hogy tv vagy zene vagy bármi más, de sosem tanultam csendben. Szerintem az is nagyon fontos, hogy figyelj az órán. Ha jó a tanár, akkor otthon már csak néhányszor át kell olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!